Kistarcsára kell bevinni légzésfigyelőt a babának, vagy adnak?
Nálunk nincs tüdőbeteg a családban, de én is szeretnék majd venni egyet a babának. De amikor vhol ezt elmondom legtöbbször lehugatnak, hogy az hülyesék, régen is felnőttek a babák nélküle, luxus stb....
Pedig szerintem nagyon is hasznos! Akinek meg más a véleménye tartsa meg magának, vagy akár mondja el, de ne kioktatóan!!!!
Első válaszoló vagyok! Senki nem ugatott le senkit!!! Köszi a lepontozást! De kórházba tök fölösleges bevinni légzés figyelőt! Kórház, orvosok, nővérek, rémlik valami??? A baba a kórteremben sem lesz egyedül, tuti fenn lesz valaki mindíg, aki figyelhet. Szerintem az anyukák figyelnek a másik babájára is, legalább is én ezt tapasztaltam.
A húgom is tüdőbetegen született, akkor még nem is volt légzésfigyelő, mégis életben maradt!!! Akkor miről is beszélünk??
Te idióta utolsó, áruld már el, hogy hogyan veszem észre, ha nem vesz levegőt, amikor végre talán én is elalszom majd?
Kötöd az ebed a karóhoz, pedig nincs igazad. Kész tébolyda néha ez az oldal, nem? ÉN meg olyan hülye vagyok, hogy még ugrok is:-) hát igen, a hormonok...na üdv mindenkinek!
:-)
Alapítványiba leszek, egyedül...irigyled mi?
Kedves vitatkozó,sajnos nem kell ahhoz tüdőbetegnek lenni,hogy baj legyen,tök egészséges babákkal is megtörtént már,aminek nem kellett volna,régen is,a hirtelen bölcsőhalál okát a mai napig nem ismerik.De ne is beszéljünk ilyenről,örüljön mindenki az egészséges babáknak és vigyázzunk rájuk légzésfigyelővel,vagy anélkül...
Te meg ne idegeskedj kedves kérdező,gondolj a babádra! Kívánok Neked könnyű szülést!
Egy 5 hónapos kislány anukája
:-)
Nem idegeskedem, köszönöm, főleg nem azért, mert én kezdtem az idiótázást, de hát ez jött ki.
Mindenkinek minden jót és egészséges gyermeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!