Kistarcsára kell bevinni légzésfigyelőt a babának, vagy adnak?
A kórházban a babák az anyukájukkal vannak. Kapunk nekik egy kis toligálható ágyat, és én abba szeretnék tenni, de mivel nem tudom, hogy kapunk-e, azért kérdezem. Az első babám a csecsemős osztályon volt, ott volt a babák alatt.
Ezért gondoltam, hogy itt meg adnak az ágyhoz, de nem tudom pontosan.
Azta mindenit, de le lettem teremtve. Itthon van sajátunk, és mivel az egész családom súlyos tüdőbeteg sajnos, az első babámnál is kellett és most is szeretnék tenni alá a kórházban.
Akkor beviszem, nem gond, csak arra voltam kiváncsi, hogy van-e.
Írtam, hogy az első szülés után a csecsemősöknél volt a lányom( Ő nem ebben a kórházban bújt ki, több száz km-re innen), és ott MINDEN baba alatt volt egy. A szemem láttára élesztették újra a babát a figyelőnek köszönhetően, hogy jelzett, hogy leállt a légzése...éjjeli szoptatásra vittem el a babámat és akkor láttam az ablakon keresztül.
Lehet, hogy valahol felesleges, de sztem annak a babának nem volt az és nekünk sem lesz az.
Minden esetre köszönöm a reagálásokat.
Üdv!!!
Szerintem vidd be.
Az előző szülésnél jó kórházat fogtál ki, mert szerintem nem igazán adnak máshol.
Remélem engedik majd használni. A negatív válaszokkal ne foglalkozz, az a lényeg, hogy te nyugodtabb légy.
Ha ehhez szükséges a légzésfigyelő(nálad indokolt is) akkor használd, ártani nem fogsz vele senkinek.
Én voltam már Tarcsán kórházban. Egy szobában helyeztek el egy kismamával és az újszülöttel, és bizony ha szeretnéd, akkor egész éjszaka veled van a baba, és csak reggel nyitották ránk az ajtót, hogy addig is tudjunk pihenni. Ha az anyuka kéri, akkor elviszik a babát, és akkor van felügyelet, de ha veled van, akkor csak te vagy neki! Szerintem vidd el magaddal, azzal nem ártasz, és majd ott megkérdezed a nővéreket, hogy hogyan szokás!
Nagyon jó, hogy feltetted a kérdést, az én családomban is sok a tüdőbeteg, és most hogy babát várok, nem árt majd erre is odafigyelni!
Nagyon szépen köszönöm az utolsónak a választ!!!
Jó érzés olyat is olvasni, aki végre egyet ért velem, de sajnálom, hogy nálatok is sok a tüdőbeteg...aszthma, krupp,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!