Aki a 24. hétre 10 kilót hízott, az mennyit hízott még a terhesség végéig? Esetleg volt olyan, akit befektettek diétára a kórházba? Ha igen, meddig kellett bent feküdni?
És akit a 10 kiló hízás után diétára fogtak,az nem hízott tovább a terhesség végéig??Mennyit adtatok le szülés után?
Bocsi a sok kérdésért,csak ennyi minden kavarog bennem.És ha lehet,akkor csak normális válaszokat kérnék,olyanra nincs szükségem,hogy minek kellett annyit zabálnom,hogy most itt tartok!!!!!!
70kg-mal maradtam terhes elősször,96kg-mal mentem szülni.
Másodszor 86kg-mal maradtam terhes és sajnos felmentem
egészen 100-ra.:((
Azóta újból 75 kg vagyok,bár nem vagyok sovány,de azért volt mit leadnom.Pontosan 20kg-tól szabadultam meg.
Nyárig még tervezek kb.7kg-ot leadni.
A hizás az egészségre nézve is ártalmas sajnos.Magasabb cukrom volt a terhességem alatt.Már százszor megbántam,hogy annyit zabáltam.
2 hét múlva mész terhelésre? Azt pedig a 24. héten szokták szinálni protokoll szerint!
Amúgy az első babával így voltam, meg igazából most is ennyit híztam, csak még a végét nem tudom. Amúgy +16kg-val mentem szülni, 12-t hagytam ott a kórházban. Senki nem szólt semmit a súlyomra, cukrom is jó volt.
Hát nem hiszem,hogy a védőnőm hülyéskedett volna,ugyan is felkiáltó jellel írta be a kiskönyvembe,hogy Diéta! És azt mondta,hogy innentől kezdve rajtam múlik,hogy megyek-e a kórházba,vagy maradok-e itthon.Ha nem hízok nem kell mennem,ha hízok mennem kell :( 78,5 kilóval kezdtem a terhességet,és ma a tanácsadáson 88,5 kiló voltam :(
Nem tehetek róla,hogy naponta csak 2x 3 x eszem,nem azért eszem csak ennyiszer mert ,,fogyózom,, hanem azért,mert nem vagyok többször éhes.Nem igénylek többszöri étkezést.Ugyan úgy eszem mint a terhesség előtt.Igen ma voltam a védőnőnél és mondta,hogy csak 26 hetesen kell mennem terhelésesre.Én is úgy tudtam,hogy 24 hetesen csinálják,de hát nálunk ez van :/
A kezem és az ujjaim dagadnak,nem tudom,hogy ez már vizesedés-e.A védőnő nem mondta.
Én a 24. hétben járok és 10 kilót híztam eddig. Az egész családomban mindenki összesen kb 20 kilót hízott, jó eséllyel én sem fogom megúszni kevesebbel.
Ez ellen nagyon sokat nem tudsz tenni. Nálam annyi változás történt a táplálkozásban, hogy a korábbi koplaláshoz képest napi 3szor eszem, gyümölcsöt kilószámra és teljes kiörlésű kenyeret is eszem. Tehát gyakorlatilag 3szor annyit eszem, mint korábban. De ez egy terhesség, nem sanyargathatod a tested. Esetleg megpróbálhatsz pár praktikát, ez még nem fogyókúra:
zárt ki a fehérlisztet és fehércukrot az étrendedből
cukor helyett használj steviát (ne glukózt meg aszpartam tartalmú cukorpótlókat, azok nem egészségesek)
esténként próbálj meg már csak zöldséget és gyümölcsöt enni (de a gyümölcsöt is minimalizáld)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!