Be kell minden uh után számolni az anyósnak, kicsit már
idegesít?
Na nem hiába kellett várni 3 évet míg jött a baba. Ezek szerint Te nem vagy felkészülve egyszerű probléma megoldására sem, nem még gyereknevelésre! Á...
2009. aug. 29. 09:43
Szia
Nálunk ugyan ez volt.Problémát nem csináltam belőle mert nem azért volt annyira kíváncsi,hogy engem idegeljen hanem azért mert aggódik és persze sokkal jobban érezte magát mikor tudta, hogy minden okés.Már 5 hónapos a lánykám és minden vizsgálat után megnyugtatom annyival ,hogy minden a legnagyobb rendbe.Mondjuk ő alapból túl aggódik minden kis apróságot
2009. aug. 29. 09:55
Én erre csak azt mondom, hogy a te anyukádnak is beszámolsz akkor miben más a párod anyukája? Persze hogy kíváncsi. A párod biztos szívesen elmondja az anyukájának mi volt veletek, pont mint te a tiédnek. Ezen ne akadj ki, mert akkor mi lesz később, mikor már nagy pocakod lesz és amikor megszületik. Hidd el, el fog menni hozzátok nem egyszer és nem kétszer, sőt nektek is mennetek "kell" hozzá. Örülj neki hogy aggódik értetek és kíváncsi rátok. Ha nem tenné akkor meg az volna a baj?
2009. aug. 29. 09:56
Nálunk is ez a helyzet. Próbálom tolerálni a helyzetet, de elég nehéz. Még mindíg jobb, mintha idejönne, és itt osztaná az észt. Én úgy oldom meg, hogy a vizsglatok után mindíg felhívom és megnyugtatom, hogy minden rendben van, jól van a bébike. Nálunk is csak fiúk vannak (ő is az lesz), és ő kislányt szeretne, mindíg azt mondja, hogy azért még az utolsó pillanatig reménykedik. Hát ez van, akkor még rosszabb lesz, amikor megszületik a baba, mert akkor állandóan itt akar lenni. Szerencsére nálunk minden csoda 3 napig tart, úgyhogy hamar alábbhagy a lelkesedése.
Kitartást 36 hetes kismama
2009. aug. 29. 12:48
Te nem szeretnél majd mindent tudni a fiad babájáról?
2009. aug. 29. 13:04
Tőlünk is elvárják, hogy uh után az első utunk oda vezessen.
Nekünk is kisfiú lesz és apósom azért nem örül annyira, mert nekem az elején ő lányt jósolt és most nem lett igaza.
De úgy őszintén: kit érdekel? Mi örülünk neki és nagyon várjuk, ez a legfontosabb. Azt a havi egy beszámolást pedig kibírjuk.
Gondolj arra, hogy legalább őt érdekli, nem úgy mint sok anyóst, aki le sem tojja az unokáját.
Boldog babavárást!
2009. aug. 29. 15:04
Most nem jó hogy kíváncsi rátok, de hidd el lesz olyan idő mikor majd te kérsz tőle segítséget. Pl.: vigyázzon a gyerekre (főleg mikor te majd dolgozol és nem tudod hova tenni a fiadat.) Szerintem nem olyan nagy probléma havonta egyszer- kétszer beszámolni magatokról. Szerintem ez legyen a legnagyobb problémátok az életben.
2009. aug. 29. 15:32
Miért is kellett lepontoznod azt a válaszolót aki ezt írta: !Te nem vagy felkészülve egyszerű probléma megoldására sem, nem még gyereknevelésre!"? Ha majd a babával nem tudsz valamit megoldani azt is "kikapcsolod"? Ha ennyire nem vagy hajlandó beszélni/kommunikálni férjed családjával, mit lehet elvárni Tőled később. Nagyon, nagyon gyerekes, duzzogó, tanácstalan magatartás!!!
2009. aug. 29. 22:01
19/20 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok leginkább abból van elegem hogy szinte minden másnap menni kell hozzájuk 8km-re laknak tőlünk és az benzinbe sem kevés és az hogyha elmegyünk megsem kérdezné hogy hogy vagyok vagy valami az hogy az uh-ot megnézni az egy dolog ...na meg a másik hogy én már érzem a picit mozogni de ő váltig azt állítja hogy ez hülyeség majd ha már érzi a párom is akkor érzem majd én is ...szóval már ki akaszt a páromat meg nem akarom megsérteni mert nagyon szereti őket..apósom meg le se szar...:S
Én ultrahangok után felhívom őket telefonon (ha épp nem járunk feléjük), semmibe sem kerül, elvégre az ő unokájuk, az ő helyükben én is tűkön ülnék, hogy mi a helyzet a babóval!
2011. ápr. 12. 08:34
Kapcsolódó kérdések: