Be kell minden uh után számolni az anyósnak, kicsit már idegesít?
Aggódik ez természetes, de azért megértem hogy idegesít, mert mi az hogy menni kell???? Egyet értek hogy hívjon ő, vagy jöjjön ő hozzátok, ne Te rohangálj, mert később is elvárja majd mikor nagy pocakkal örülsz ha már végre hazaérsz. Azt csináld ami Neked jó, és ha érdekli, ami természetes akkor hívjon fel telefonon.
Amúgy meg ne érdekeljen hogy örül-e annak, hogy fiú. A lényeg hogy egészséges legyen és hogy Ti örültök Neki! A többit meg engedd el a füled mellett.
Ha azt mondja menjetek akkor mond meg neki hogy most nem értek rá, ez és ez volt az uh-n és jöjjön ő át. Amúgy meg tényleg nem muszáj megmondani neki hogy mikor mész dokihoz.
Boldog babavárást!
34 hetes pocis
Ó,hidd el,meg tudlak érteni,nálunk is ez volt,csak mi ott is laktunk,de már az ajtóban letámadott.Aztán a képek lttán még hallgathattam azt is,hogy a gyerek mely testrésze kiköpött az ő családfájának valamelyik tagjáé,mintha nekem semmi közöm nem lenne a babához a pocakomban.
Csak azt tudom mondani,hogy építsd le,amennnyire csak tudod.ha nagyobb sértődés lenne belőle,azt neked kell tudnod,milyen mértékben mered azt vállalni,de semmiképp se hagyd magad...és sajnos hagytam,bólogattam mindenre..meg is lett a böjtje...
Tapasztalatból beszélek hogy ez még rosszabb lesz.
1. ha már most unod az anyósod mi lesz a terhesség végéig?
2. Ha ő már most ilyen milyen lesz ha megszületik az unokája?
pff sztem azért csak örül a bébinak mégha fiú is hiszen akkor nem kéne neki minid beszámolni.
Most kezd el helyre rakni, mert később rád/rátok fog mászni és rosszabb lesz:(
Nálunk is ez volt és ahogy megszületett a baba onnantól iszonyt megutáltam, az állandó telefonálgatások, a célozgatások hogy igy hiányzik neki a gyerek (pedig hetente látta)..Aztán miután és csak a fiának mondtam hogy szóljón az anyjára mert nem birom,jó nagy veszekedés lett a vége.Volt egy pár hónap mosolyszünet köztem és az anyósom között elmondtam a gondjaimat vele kapcsolatban meg is változott 2 hétre aztán ment minden ugyanúgy tovább....
Én elrontottam az elején, akkor kellett volna leállitanom most már késő:( el kell viselnem....
Én személy szerint azt mondom, hogy még mindig jobb, hogy te mész beszámolni és nem ő jár hozzátok, mert így valószínű, hogy később sem fog hozzátok költözni, sokan épp arra panaszkodnak, hogy az unoka miatt náluk tanyázik anyós egész nap.
Fiú-lány téma: ha látod, hogy emiatt letört, csalódott, akkor világosítsd fel, hogy te épp annyira örülsz az idáig egyetlen fiú babádnak, amennyire ő örült annak idején neki, és hogy neked ő az első, lehet még lány is legközelebb.
Amúgy a kíváncsiságából nekem inkább az jön le, hogy várja az unokát, örül annak, hogy te szülsz a fiának gyereket, meg van elégedve veled, valószínűleg kedvel is. Az én anyósom is ilyen, én is bírom őt, nekem kifejezetten jól esett, hogy érdeklődik és kíváncsi, ő is izgul vizsgálat előtt, hogy minden rendben van-e, szerintem az sokkal rosszabb, ha egy nagyszülőt teljesen hidegen hagy az unoka érkezése, az nekem sokkal rosszabbul esne, ha figyelembe se venné anyósom, hogy terhes vagyok, soha nem kérdezne semmit. Persze ez csak az én véleményem, mert én szeretem tudni, hogy mások is örülnek a gyermekemnek és várják őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!