Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha meg indítják a szülést az...

Ha meg indítják a szülést az mennyire be vált módszer?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 07:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100% hogy beválik, 10ből 10szer baba a vége:) komolyan, hogy érted?
2009. aug. 29. 07:34
 2/11 A kérdező kommentje:

Tegnapra voltam ki írva , de semmi nem történt . A front sem hozott ki semmit :-(

Holnap meg indítják a szülést remélem nekünk is be válik.

Köszi a választ

2009. aug. 29. 07:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Kapsz oxyt infúzióban, meleg beöntés, meleg zuhany. ha így sem kezdesz el tágulni, akkor egy kis kézzel tágítás, esetleg burokrepesztés.... a szülés nem kellemes, se akkor ha magától indul, se akkor ha kicsit rásegítenek, de ne aggódj, minden ok lesz, örülj hogy nem hagynak még egy hetet ráhúzni! Minden jót, első voltam

27 hetes + 21 hós

2009. aug. 29. 07:45
 4/11 A kérdező kommentje:

Hátha holnap a megindítással sem indul be akkor hagynak még egy hetet.Igazán nincs bennem semmi félsz. Csak már szeretném magamhoz ölelni és látni a gyermekemet.

Köszi a választ

2009. aug. 29. 08:03
 5/11 anonim ***** válasza:
ja, akkor nálatok biztosan mást értenek beindítás alatt, elmagyarázta a doki? Nálunk úgy volt ahogyan fent írtam, és onnan már nem nagyon van visszaút, ha egyszer bekötik az infúziót v burkot repesztenek, akkor abból már baba lesz! Mit mondott az orvos, mit fog csinálni mikor "beindítja"?
2009. aug. 29. 08:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát azt mondták hogy csinálnak egy terheléses vizsgálatot. Az alatt szerinted mit értetek?
2009. aug. 29. 08:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Felénk is burokrepesztés és oxitocin a megindítás. Igaz azt nem tudom mi az a terheléses vizsgálat, mert nálam burkot repesztettek.
2009. aug. 29. 08:50
 8/11 A kérdező kommentje:

Ja értem kiváncsi leszek. Mi lesz az a terheléses

Lehet hogy itt azt értik alatta hogy infúzió csak terhelésesnek hívják. Ki tudja :-)

2009. aug. 29. 08:53
 9/11 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy azt értik alatta, mert ha elkezdik infúzióban adni az oxy-t, akkor onnan már nem nagyon küldenek haza, hogy várjunk még egy hetet. ha megindítják, akkor meg is születik. Holnap kiderül:)
2009. aug. 29. 10:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Haza semmiképen nem küldenek. Már bent kell maradni amig meg nem születik

Hát meg látjuk

2009. aug. 29. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!