Kismamák! Mekkora a pocitok 12 hetesen?
Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg, hogy babás vagyok, és kíváncsi vagyok látszani fog e már rajtam ennyi idős terhesen? (csak mert nem szeretném ha megtudnák mielőtt még biztos nem lesz :/) A barátnőm most 13 hetes de még semmit nem látni rajta.2013. jan. 13. 13:27
11/16 anonim válasza:
7-es vagyok, de nekem ez első baba, akkor valószínűleg azért :D
12/16 anonim válasza:
Szia! Én 12 +3 napos vagyok, és már 11. héten lehetett látni, hogy nőtt a pocim :) Első baba, nem vagyok túlsúlyos sem nagyon vékony. Van képem 10 hetesen és 11 hetesen milyen a hasam. Ha rájövök, hogy tudok küldeni, megmutatom szívesen! :)
Boldog babavárást
13/16 cavalli válasza:
Tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra és linkeld be az oldalt. Várjuk :))
14/16 anonim válasza:
12-es vagyok.
Nem azt mondom, hogy olyan, mintha 20 hetes lennék, de azért lehet látni a különbséget :)
15/16 anonim válasza:
Nekem akkor még ugyanolyan lapos volt, mint nem terhesen, Még 16 hetesen is a 36-os méretű ceruzaszoknyáimat hordtam, bár akkortól már egy kicsit kezdtek szűkebbek lenni (igaz, nem kényelmetlenül). Csak a 20. hét után kezdett látszani a hasam.
16/16 anonim válasza:
Én még csak 11 hetes leszek, de nagyon látszik már, kb. akkora a hasam, mint egy félidős terhesnek. Nagyon nehéz eltakarnom, már, de igyekszem (még jó, hogy tél van)! De 6. baba, úgyhogy normális is, hogy hamar látszik...
Ha első baba, akkor biztos el tudod takarni 12 hetes korodig!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!