Hogy néz ki a nyákdugó?
Nekem olyan volt mint a takony, vág mint a tojás fehérje. Mennyiségre is akkora volt mint egy tojás amit felütsz. Gusztustalan takony paca, amI átlátszó, de véres barnás darabok voltak benne. Délelőtt jött ki, mikor pisiltem, megtöröltem magam lent, és ez volt apapíron, a kezemen. Már közben fájdogált a hasam, estére meg is lett a lányom.
Engem ez megijesztett hogy véres, bentünk a kórházba, ott is tartottak, mert. 2 ujjnyira kinyíltam, és erősödtek a fájások...
Én úgy tudom a színe mindegy, lehet átlátszó is, nekem barnás-véres volt. Életemben nem láttam még ilyen undorító dolgot :) Szerintem az állag a lényeg, az gondolom mindenkinél ugyanolyan, sűrű takony állagú...
Nekem egyébként egy héttel szülés előtt elkezdett távozni, folyamatosan nagyobb mennyiségek, mégis indítás lett a vége, nagyon jól érezte a lányom magát odabenn :)
Könnyű szülést!
37. héten távozott a nyákdugó, nekem barnás volt, de állagra olyan, mint az előttem íróké. Viszont csak 40+2-re lett meg a fiam.
Most a kislányomnál még nem távozott, ma vagyok 39+4. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!