Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy néz ki a nyákdugó?

Hogy néz ki a nyákdugó?

Figyelt kérdés
Én valami fehéres-sárgás nyálkás krémes valamit vettem észre a bugyimon. Mennyi idő telhet el ezután szülésig 38 hétben vagyok. Muszály hogy barnás legyen?
2013. jan. 13. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt mint a takony, vág mint a tojás fehérje. Mennyiségre is akkora volt mint egy tojás amit felütsz. Gusztustalan takony paca, amI átlátszó, de véres barnás darabok voltak benne. Délelőtt jött ki, mikor pisiltem, megtöröltem magam lent, és ez volt apapíron, a kezemen. Már közben fájdogált a hasam, estére meg is lett a lányom.

Engem ez megijesztett hogy véres, bentünk a kórházba, ott is tartottak, mert. 2 ujjnyira kinyíltam, és erősödtek a fájások...

2013. jan. 13. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom a színe mindegy, lehet átlátszó is, nekem barnás-véres volt. Életemben nem láttam még ilyen undorító dolgot :) Szerintem az állag a lényeg, az gondolom mindenkinél ugyanolyan, sűrű takony állagú...

Nekem egyébként egy héttel szülés előtt elkezdett távozni, folyamatosan nagyobb mennyiségek, mégis indítás lett a vége, nagyon jól érezte a lányom magát odabenn :)

Könnyű szülést!

2013. jan. 13. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem este felé darabokban távozott az előzőekben említett nyákos "izé", és reggelre meg lett a kisfiam! Drukkolok, írd majd a fejleményeket! :) :) :)
2013. jan. 13. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:

37. héten távozott a nyákdugó, nekem barnás volt, de állagra olyan, mint az előttem íróké. Viszont csak 40+2-re lett meg a fiam.

Most a kislányomnál még nem távozott, ma vagyok 39+4. :-))

2013. jan. 13. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
A színe nem számít, inkább az állaga. Inkább kocsonyásnak kell lennie. A mérete is mindegy. A szülés megindulására sem lehet belőle következtetni. Van aki pár órára rá már szült, én meg pl csak 3 hétre a távozása után.
2013. jan. 13. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Na mizu????? 3. voltam
2013. jan. 14. 21:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Még egyben vagyok :)
2013. jan. 16. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt hittem már rég babázol! :) De kitartás, már nem sok van hátra!
2013. jan. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!