Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minek a jele ha távozik a...

Minek a jele ha távozik a nyákdugó?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, még nem távozott el a nyákdugó, de szeretném tudni mi a teendő ebben az esetben
2012. dec. 22. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Elkezd tágulni a méhszáj:) Nincs teendőd, de a fertőzésekre fokozottan figyelj:)

Könnyű szülést.

2012. dec. 22. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Különösebben semmi.Várod a fájásokat és indulás szülni :)
 3/7 anonim ***** válasza:
A én esetembe semmi teendő nem volt. Rá két hetére indult meg a szülés. Van akinek 1napon belül utána megindulnak a fájások. Ezzel nem kell bemenned, csak még jobban vigyázz magadra innentől hogy el ne kapj semmit, mert ott már nincs ami védje a babát felmehet a fertőzés. ha jól tudom.
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor nem kell felkeresnem az orvost ebben az esetben?
2012. dec. 22. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Erről nem kell tájékoztatni a dokit:)

Csak ha vérzés vagy görcs van.

2012. dec. 22. 17:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam is rá egy hétre indult be a szülés. De amikor távozott a nyákdugó, elkezdetm nagyon remegni, azt hittem ez már a szülés jele. Hu nagyon beparáztam :-). Könnyű szülést!!!
2012. dec. 22. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 40+3nál kezdett távozni a nyákdugóm, 40+6ra szültem. érdekes, mert azt mondják h ez akkor kezd távozni, amikor nyílik a méhszáj, nálam nem így történt, mivel 19 órát vajúdtam, és csak a vajúdás 11. órájában kezdett nyílni a méhszájam, a nyákdugó pedig már 3 nappal korábban távozott.
2012. dec. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!