Nagy adag fehér krémes izé lehet a nyákdugó? Muszáj hogy véres legyen? Nektek milyen volt?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 12:26
1/5 anonim válasza:
Nem muszáj, hogy véres legyen, de inkább kocsonyás, mint krémes az állaga.
2/5 anonim válasza:
Olyan,mint a tojásfehérje:színre és állagra is,esetleg kicsit véres (bár nekem nem volt az).
De ha fehér,krémes az semmiképpen nem az,inkább valami gombás dolog lehet.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem volt véres. De tényleg kocsonyásnak kéne lennie. Szerintem csak sima folyás.
4/5 anonim válasza:
nekem sem volt véres, teljesen olyan volt mint egy adag tojásfehérje. nem krémes...
5/5 anonim válasza:
Első terhességemnél kicsit rózsaszínes volt. Akkor teljesen egyértelmű volt, hogy az. Most kicsit nehezebb volt megállapítanom, mert volt folyásom is, ami inkább krémes állagú, de most 3 napja kocsonyás szerű, azaz amit írtak, tojásfehérje féle távozik. Nem rózsaszínes, azaz nem véres. Nekem pl folyamatosan megy el, nem nagy adagokban, hanem szép folyamatosan, ahogy az elsőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!