Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok segíteni? Azt hiszem...

Tudnátok segíteni? Azt hiszem elkaptam valamit! Többi lenn!

Figyelt kérdés
Szóval tegnap voltam vérvételen és használtam a nyilvános wct a kórházban és bár nagyon figyelek a tisztaságra higéniára de mégis azt hiszem elkaptam valamit! Vagy nem tudom mi lehet ez de délután óta elkezdett viszketni odalenn:-( mit tudnék tenni hétfőig? Természetesen azonnal megyek orvoshoz de most így szombat este nem tudok hirtelen mit csinálni és nincs itthon canesten krémem kupom se! Valami más esetleg? 34hetes terhes vagyok!

2013. jan. 12. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg valamilyen másik krémmel bekeni körülötte lehet segít!Nem biztos hogy elkaptál valamit,de fő az óvatosság.

35hkm

2013. jan. 12. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van otthon, nekem átmenetileg a Betadine is szokott segíteni, vagy menjen le neked valaki a patikába canestenért.
2013. jan. 12. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt már ilyen,hogy viszkettem odalent,és én kipróbáltam egyszer a kamillás hintőport,és elmúlt utána a viszketés.Szerintem átmeneti megoldásként amíg nem jutsz el hétfőn az orvoshoz kipróbálhatod.Veszíteni nem veszítesz vele semmit.

23+4 hkm

2013. jan. 12. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Mióta érzem törölgetem nedves kendővel meg mindig megmosom! Sajnos a párom elvitte a kocsit mert dolgozik és a gyógyszertár is 25kmre van szóval így lehetetlen hogy eljussak! Gondoltam popsikrémre(sudokrém bephanten) ezek vannak itthon illetve hogy főzök kamilla teát és megtörölgetem vele! Szóval ezekkel csinálnék bajt? Nem akarok nagyobb kárt okozni!
2013. jan. 12. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A kamilla nem rossz ötlet.
2013. jan. 12. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet a popsikrém és a kamilla! :)
2013. jan. 12. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!