Pécsett mennyit szoktak kerni az orvosok a szulesert?
Budapesten a magánrendelés 10-szeresét említenek, Pécsett a 8-szorosát.
De én úgy vagyok vele, SOHA nem mennék olyan orvoshoz, aki kér pénzt a szülésért. Az más kérdés, hogy elégedett vagyok és megköszönöm a segítségét!
Kihez jársz egyébként?
A legjobb kezekben vagy :)
Magánrendelésre jársz? Ott mennyit fizetsz neki?
Mennyit szánnál a szüléskor? Hány hetes vagy?
8ezret fizetek a maganrendelesen, a szulesre 50et gondoltam.
30hetes vagyok.
Te szultel nala?
Nem még nem,de hozzá járok már 7. éve. Engem operált tavaly és sok ismerősöm szült nála!!!
Egyébként én is kb. ennyit terveztem adni, illetve annak függvényében kicsit többet, ahogy alakul a szülés!
Kislányod vagy kisfiad lesz? :)
Nem tudom,sajnos. O a 12heti ultrahangot csinalta,es nem lehetetett latni, a genetikait,meg a 30hetest nem o csinalta,es az orvosok nem nagyon akartak megnezni. Egyik azt mondta fiu, a masik meg hogy lany.
Es tervbe van a baba,vagy mar a pocakba?
Nem baj, ha kérdezlek? :)
20+5 hetes vagyok, még mi sem tudjuk, hogy ki van odabent.
Már 4D-n is voltunk, de sajnos teljesen hátat fordított! A 18 hetin pedig full hason feküdt. Állítólag egy percre elfordult és akkor mondta az orvos, hogy inkább kislányt mondana, de nem látja rendesen...
Mikorra várod?
Kerdezz nyugodtan :)
Februar 28ra vagyok kiirva,de szerintem elobb meglesz. Egesz nap kemeny a hasam,napok ota.
Elso baba lesz?
Igen, első baby. Kicsit ezért is vagyok/vagyunk alaposabbak. Állítólag a 2,3-dik gyermeknél már lazábbak a szülők :)
Ó, akkor már az utolsó hónapot töltöd.
Lassan kezdődnek az NST/CTG vizsgálatok. Hú, nekem ez még olyan távoli. Főleg,hogy még a nemét sem tudjuk!
Fogadott szülésznőd lesz? Vagy bekavart a változás?
Mi is nagyon kivancsiak vagyunk hogy mi lesz.6an megyek ultrahangra,remelem akkor mar megtudjuk.
Szulesznot nem fogadtunk,csak az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!