Pécsett 12. heti ultrahang és vizsgálatok?
Figyelt kérdés
Eddig lőrincre jártam orvoshoz, de azt mondta, hogy a 12. heti uh-ra már Pécsre kell mennem ja és vérvételre is. Aki volt ott az elirányítana kicsit? Pl hogy hüvelyi vagy hasi uh lesz-e, adnak-e képet, apa bejöhet-e velem? Ha képet nem adnak, lehet fotózni vagy hogy megy ez?2012. aug. 21. 11:53
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem az Édesanyák útján csinálták a 12 hetes ultrahangot és ez még hüvelyi volt.Bemehet veled az apuka.És a képért sajnos fizetni kell,de mikor bemész ezt a kérésedet elöre kell jelezned.1000 Ft egy kép.
Nekem a vérvételt viszont az Sztk-ban csinálják meg,mert oda tartozom.
Nem tudom másnál is így volt-e.
Boldog babavárást!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél! Nem baj ha fizetni kell a képért, csak kaphassak. (bár 1000Ft egy képért... na mindegy :) ) A vérvételt meg megérdeklődöm majd még.
2012. aug. 21. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!