35 hét körüli kismamák! Hogy bírjátok a terhességet?
Én már nem bírom :- ( Hogy lehetne könnyebb?
11/21 A kérdező kommentje:
Nekem első baba lesz. Szerencsére nem félek a szüléstől! :) Sőt akármilyen fájdalmas is lesz, szerintem az lesz életem legnagyobb élménye és legszebb emléke!! :)
34 hetes vagyok.. Borzasztoan ki vagyok.. Masodik terhesseg, de csak 36ig akarom kihuzni.. Utana nem bannam ha jonne :( 95kilo vagyok, 20kilot hiztam, nehez a legzes is, fordulni is nehez, es alig tudok normalisan mozogni. Aludni meg plane.. Elegem van :)
A babam meg be se fordult, sanszos a csaszar is, mert olyan rosszul fekszik.. De kicsit meg orulo is neki :( mert akkor hamarabb lesz "szules" .
2013. jan. 12. 17:44
Kedves Kérdező, látod milyen sokan vagyunk így , mint Te!
Én is csatlakozom...32 hetes vagyok, első babával, de én már annyit szenvedtem, mint más 5 gyerekkel sem!
A kezdetektől mindig volt valami, vagy fájás itt-ott, vagy őrült aggódás a vizsgálatok eredménye miatt, most meg már akkora vagyok ,mint egy bálna, még egy sima felülés az ágyban is kész katasztrófa...
Én is örülnék, ha 36. héttől már itt simizhetném az ágyban magam mellett :)
2013. jan. 12. 18:08
14/21 A kérdező kommentje:
Nem örülök, hogy más is szenved. Azt hittem csak én vgyok így és majd lehurrog 1-2 ember a panaszkodásomért. De ezek szerint akkor normális. Súlyban sincsenek nagy eltérések. Èn eddig 22 kg-t híztam. Most 98 vagyok :( Nekem is elég fönn van a baba de az csak a hátsója :P Szerencsére már befordult nekem.
Sziasztok! Én 37 hetes vagyok, de már nem bánnám, ha megszülnék. Igaz nincs nagy pocakom, de már 3. baba. Sanszos a császár jan. 22-e körül, az már csak 10 nap. Kitartást mindenkinek így a vége felé.
2013. jan. 12. 18:35
Akkor most én leszek az egyszemélyes ellentábor, de majd meg is indoklom miért. 35+5hkm vagyok, második babával. Egyetlen oka van hogy nem szeretném hogy hamarabb jöjjön a 40.hétnél, az pedig az hogy a kiírt előtt pár nappal jön haza a férjem külföldről. Ha itthon lenne velünk (van már egy 2,5éves) akkor lehet másként élném meg. Nekem is nagyon sokat keményedik a hasam, rohangálhatok a gyerek után, egy sima takarítás is megerőltető. De mégis az van bennem, hogy legalább addig húzzuk ki még hazaindul a férjem. :) Ha itthon lenne biztos én is azt mondanám, hogy töltsük be a 36.at és hagy jöjjön!
Maximálisan megértelek amúgy Titeket! Kitartást! Nemsokára már a karunkban lesz akit olyannyira várunk! ;)
2013. jan. 12. 18:42
Na akkor én mindenkit felülmúlok.:) 31 hetes ikerterhes vagyok.Nekem is már minden bajom van de azért remélem még min 37 hétig bent maradnak.
Nem alszom éjjel, alig kapok levegőt, se ülve se fekve nem jó, amikor ketten mozognak kb beszarok annyira fáj.:)
De édes teher ez!:)
2013. jan. 12. 19:04
Kedves ikres kismama hát ez a mondat jó kedvre deritett hogy majd be szarsz ha egyszerre mozognak! Ne értsd félre kérlek át nem érzem mert egy baba van de mikor a lábával a húgyhólyagom ugrál a kezével pedig a bordámon zongorázik hát?!de ahogy írtad édes teher:-) Kedves kérdező 33+4hetes első babás terhes vagyok és erre a hétre minden kijutott fogfájás ami gyökérkezeléssel járt aztán jártam szemészeten ott kaptam valami cseppet nem láttam 6órán keresztül csak homályosan most úgy néz ki valami gombat is össze szedtem :-) már azt mondom vicc! nem sok van hátra de már nagyon várom a végét de legalább a szüléstől nem félek:-) Kitartás és boldog babavárást!
2013. jan. 12. 19:49
Jó tudni, hogy más is szenved:-) 31 hetes vagyok, majd le szakadnak most a lábaim térdtől lefelé, ma nagy takarítás volt szerencsére van segítségem, nagy a ház nem bírnám másképp, közben még főztem is, de hiába fáradok el este csak forgolódok, de ahhoz is nagy erőfeszítés kell, a hátam, a derekam szintén fáj, az orrom dugul....sorolhatnám, de látom más sincs jobban. Nekem tuti császár lesz ez a 3. gyerek és a kisebbik is az volt, a doki elkeserített, hogy szabályok vannak max egy héttel lehet előbb megcsinálni. De nekem így is a számítottnál két héttel nagyobb-tudom mikor fogant és ezt erősíti minden UH. Mégsem lehet előbb....hát nem tudom hogy bírom ki addig....
2013. jan. 12. 20:04
Kicsit nosztalgiázni beleolvastam írásaitokba. Éppen egy éve ilyenkor voltam 35/36 hetes kismama, február 7-én született a kislányom. Tényleg nehezen viseltem az utolsó napokat,takarékra kapcsoltam, sokat pihentem felpolcolt lábakkal. Most mégis hiányzik picit az a borzongató jó érzés, amikor mocorgott a pocakomban, és tudtam, hogy hamarosan megszületik. Kívánok nektek probléma mentes, gyors szülést, és csodaszép babákat.
2013. jan. 12. 21:34
Kapcsolódó kérdések: