Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van sok becsuszott nem...

Miért van sok becsuszott nem tervezett baba, és abortusz mai világba?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Keress rá ezen a fórumon arra a szóra, hogy "terhes", vagy "barátom". Olvasd el néhány, magát anagyon érettnek képzelő, tájékozatlan 13-13 éves kislány kérdését ("terhes lehetek, ha a barátommal ezt meg azt csináltuk így meg úgy?"), és máris megkapod a választ.
2013. jan. 12. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
régen is volt, csak tabu volt, nem verték nagydobra
2013. jan. 12. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 3 okból is.

1. A mai netes világban, sokkal gyorsabban és jobban terjednek a hírek.

2. Felgyorsult az élet, jóval hamarabb élnek nemi életet a fiatalok, mint régen.

3. Sokkal szabadabb nevelést kapnak vagy nem kapnak a fiatalok, emiatt tudatlanok, felelőtlenek.

2013. jan. 12. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
kutyáska, látom nem tudsz leszakadni a témáról..
2013. jan. 12. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kutyáska, inkább tanulni kéne és nem a terhesség témakörben irogatni!
2013. jan. 12. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Mert ennyire buták a nők! Nekem soha nem volt nem kívánt terhességem, és nem igényelt semmi extra erőfeszítést, csak egy kis elővigyázatosságot. 35 éves vagyok. A gyerek pontosan akkor jött, amikor akartam. Ezek tervezhető dolgok, nem kell hozzá orvosi diploma.
2013. jan. 12. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Mert nagyon sok tinit a tapasztalataim szerint fel sem világosítják a szülei. Hanem az az infó amit netről, tv-ből és kortársaktól kap.

Hamar érik a testük és ezzel sajnos nem ugyan úgy a szellemi képességük. Most senkit sem akarok megbántani. De a bizonyos időszakokra meg vannak a maga sajátosságai és sajnos hiába válik előbb éretté egy gyermek kihordására egy nő szellemileg a valós életkora szintjén van.

2013. jan. 14. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nézd pl az én esetemet. Az első babám után vissza akartam menni dolgozni, ezért fogamzásgátlót szedtem, ami a doki szerint a legmegfelelőbb volt számomra. Pár hónap után teherbe estem, pedig egyetlen nap sem maradt ki. Megtartottuk a babát. Aztán váltottam fogamzásgátlót, egy erősebbre. A doki azt mondta, ezzel tutira megyünk, de nem így lett. Hiába szedtem rendesen, mégis becsúszott a baba. De nem vagyok abortusz párti, és mivel megtehettem, megtartottam a picit. De ezúttal elköttettem magam. 2 évre rá, ismét sikerült összehozni egy babát...

Mint utólag kiderült, nagyon magas egy hormonszint a szervezetemben, ami miatt az átlagosnál sokkal könnyebben teherbe esem. Nálam a biztos védekezés a teljes méheltávolítás...

2013. júl. 30. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:

ma 12:18

Szia.Ez nagyon kemény amit írsz.Nekem van idősebb ismerősöm, aki ugyan ilyen volt.Csak ő 2 gyereket vállalt be..a többit sajnos elvetette...Spirál, gyógyszer..stb.. szóval szinte minden fogamzásgátló módszer mellett terhes maradt.Mondjuk ő 50 évesen ki is műtette a méhét, mert ahogy fogalmazott, a férje ha 2 méterről ránézett, már úgy maradt..

Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, régen is simán volt ennyi becsúszott, és elvetetett baba, csak hát mióta itt a net meg egyéb hírforrások, így könnyebben eljutnak az emberekhez az ilyen dolgok.

Régen egyébként sok embernek nem volt pénze elvetetni a babát, és így sokkal drasztikusabb dolgokhoz nyúltak..pl falun..nagyon szörnyű dolgokat műveltek magukkal a nők, hogy elvetéljenek..

2013. júl. 30. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:
8as:megtartottad azt a babát is aki elkötés mellet sikerült? végül kivetetted a méhed?
2013. júl. 30. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!