Singer Magdolna gyászfeldolgozó csoportjáról tapasztalat, vélemény?
Első, hogy lehet így válaszolni???
Nekem mikor félidősen meg kellett szülni a babát mert elhalt, egy évig utána nem sikerült teherbe esnem, hiába akartuk.Nem keseregtem, csak egyszerűen nem sikerült.Nem tudhatod hogy a kérdező is nem e ebben a cipőben jár.
Milyen érzéketlen válaszolók vannak komolyan.
A kérdésre is válaszoljak, nem ismerem a hölgyet.Én nem jártam ilyenre, de valóban nehéz volt egyedül két vetélés után, talán az egész életemre kihat majd.Egy újabb baba hozhat majd megnyugvást szerintem.Sok erőt kívánok.
Szerintem se hallgass elsőre. Először lelkileg kell megpróbálni kezelni egy lelki problémát, nem gyógyszerekkel teletömetni magad és eltompítani az agyadat. Persze vannak olyan érzéketlenek, akik szerint egy vetélésen úgy túlteszi magát az ember mint egy mandulaműtéten, az ilyenek szoktak sorozatos abortuszra járkálni.
Személyesen én sem ismerem Singer Magdolnát, de jelenleg nem tudok másról, aki tudna neked segíteni. Esetleg még megpróbálhatsz egy családállítást, ha érdekel, hogy milyen ez, leírom priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!