Szerintetek elköttessem magam, vagy inkább valami egyéb fogamzásgátlót válasszak?
tudom hogy ezt nekem kell eldönteni,csak kíváncsi vagyok ki mit tenne a helyembe.
29 éves múltam,most 7 hetes a fiam,már van egy három éves lányom.
Császárral szültem és műtét közbe derült ki hogy hogy papír vékony volt a hasfalam.
a doki bejött műtét után és azt tanácsolta hogy ne vállaljak még egy gyereket,mert az akár az ő részére akár az enyémre nézve,tragikus is lehet.
de azt hozzá tette ha nagyon szeretnék még,min. 6 évet várjak.
nos 36 évesen én nem tartom valószínűnek hogy még szülni szeretnék,ezt a két gyermeket anyagilag is pont feltudjuk nevelni,tehát úgy értem hogy anyagilag sem biztos hogy bemernék vállalni még egyet.
Mivel műtét előtt nem lett lepapírozva az elköttetés így nem is szólt akkor a doki hogy mi van,
de ha akkor lehetett volna akkor azt mondom neki kössön el.
Most felvetettem magam a kérdést hogy megcsináltatom,de nem tudom eldönteni mi lenne a helyes.
Ezért kérdezem a ti véleményeteket.
Még annyit hozzátennék, hogy ha 6 év múlva lehet, hogy helyreállnak a dolgok, és újra szülhetsz, akkor lehet, hogy a te helyedben sem tenném. 35 évesen még nem leszel idős, és lehet, hogy másképp fogsz gondolkodni a 3. gyerekről...
Utolsó
Nővéremnek a méhe volt nagyon elvékonyodva az első császárnál (túlhordta), de azt úgy orvosolták, hogy a 2. babát már 38 hetesen kivették belőle, hogy ne vékonyodjon el megint. Talán nálad is megoldható lenne valahogy így. Tényleg kérdezz meg több dokit, mielőtt döntesz!
Megint én voltam (utolsó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!