Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem tudok még normálisan...

Miért nem tudok még normálisan étkezni a 14. héten?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul létes vagyok a 6. héttől, már nem hányok és eszek is, de csak mert muszáj. Úgy tuszkolom le a torkomon. Nem fogytam, híztam kb 2 kilót eddig, nem ez a baj, csak hiányzik az, hogy újra változatosan és jóízűen ehessek.. (MEllékesen még hiányzik a friss öblítő illat, a parfüm, az illatosító... meddig még???)
2013. jan. 10. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de én még a szülőszobán is hánytam ez első babámmal.

Másodiknál csak a 12. hétig voltak rosszullétek.

Most a harmadiknál egyáltalán nem voltam rosszul:)

Kétlányos 23hkm.

2013. jan. 10. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első babámmal a 16. hétig infúzión voltam, a 21.-ig hánytam, de a hányingerem nem múlt el azután sem, még szülés közben is masszívan kínzott, és szülés után még 3x hánytam ... Most készülünk a másodikra, reménykedek ...

(Kedves első, reményt adtak a soraid :-)

2013. jan. 10. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első babával csak az I. trimeszterben volt folyamatos hányingerem, nem kívántam semmit, még fogytam is egy kicsit, de utána helyre állt minden.

Most a második terhességem alatt kezdettől fogva émelygek folyamatosan, bár ez a 15. héten már mérséklődött (nem egész napos, csak szakaszos), étvágyam azóta sincs, nem kívánok semmit. Ami kedvenc volt eddig, most még az sem esik jól. Én is csak "muszájból" eszem, bár van tartalékom, eddig 8 kilót fogytam.

Szerencsére a babával minden rendben, szépen fejlődik, a pocakom is nőtt és apa örömére a cicim is :)

18. hétben vagyok.

Kitartást és boldog babavárást Kedves Kérdező!

2013. jan. 11. 06:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem első terhességem. 6. héttől 14. hétig folyamatosan hányingerem volt bár nem hánytam sokat. Most 15. hétben vagyok és abszolút mindent tudok enni, kivéve a hagymát, annak a szagától még undorodok.
2013. jan. 11. 06:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Én az 5. héttől émelyegtem, 6 héttől már éhezés/kiszáradás miatt kórházba kerültem 1 hétre. 9 hetesen ismét. 6 kg-t fogytam. Az émelygés a 12. héten múlt el, utána már viszonylag enyhe volt. Jóízűen kb a 15 héten tudtam enni.

Kívánom,hogy Neked is elmúljon!

Együtt érzek Veled!!!!

Most a 20 héten vagyok és mínusz 3 kg. Már híztam 3 kg-t:)

2013. jan. 11. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!