Mikor fogom már látni hogy hullámzik a hasam. Sajna annyira türelmetlen vagyok (jó értelemben)?
Szia!
Nekem 16 hetesen mozdult meg először, de akkor még nem hullámzott a hasam. Nekem igazán csak a végén volt szemmel látható a hullámzás kb. a 32. héttől. Ha a párod oda teszi a kezét akkor eleinte abba fogja hagyni a rugdosást, de később ha megszokta a taperolást akkor csinálni fogja :) A 7. hónaptól már a külső hangokra és zajokra is reagál:) Érdekes élmény lesz! :)
15 hét 6 naposan mozdult meg először. Kb 1 hétre rá éreztem a kezemben, aztán megint 1-1,5 hét és láttam véletlenül egy kis moccanást.
20. hét körül már a párom is érezte, ha rétette a kezét, bár eleinte mindig "lapított". Aztán eljött sz idő, mikor fülön is rúgta:D Sőt múltkor a párom mögé feküdtem és a pindur akkor rúgott egy akkorát, hogy rendesen hátba rúgta az apját:D.
Olyan igazi hullámzások kb. 28-29. héttől voltak, de azóta egyre erősebbek. Na meg az is nagyon aranyos, mikor kinyomja a kis fenekét, térdét....
Én is türelmelen voltam, de elszalad az idő meglátod!
Aztán már csak azon veszed észre magad, hogy indulsz szülni :D
Boldog babavárást!
Szia! Hullámzást majd a 30.hét körül fogsz érezni, addigra lesz akkora a babád, hogy nem tud annyira elbújni előletek.
Fogod még majd kérni a babádtól, hogy hagyja abba a hullámzást. :)
Jó dolog és szuper érzés, de vannak helyzetek amikor kellemetlen is tud lenni.
35hetes pocis
Hullámzás típusú mozgást a 20. héttől tapasztalunk, de már előtte is látszódott, ha kidugta magát itt-ott. Apának az elejétől kezdve megmutatja magát. Sőt, olyan is volt, hogy egész nap alig mozgott, de mikor este hazaért az apja, akkor hihetetlen ficánkolásba kezdett. Az ő hangjára mindig aktívabbá válik, pedig amúgy sem egy lusta gyerek. Tehát sz'tem függ a te adottságaidtól is, ill. az ő személyiségétől.
Ja, én először a 15. hét elején éreztem, apa pedig a 16. végén. Tehát nem kellett sokáig várnia!
24 hetesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!