Ha az állandó lakcímem vidéki de egy pesti albérletben lakok, ahova nem vagyok bejelntve, választhatok/kaphatok pesti védőnőt? Mi ennek a folyamata?
DE! Nálam is ugyan ez volt. Máshova voltam bejelentve, mint ahol valójában lakom. Elmentem az itteni védőnőhöz ás megkérdeztem, h járhatok-e hozzá, mondta h persze.
Annyira kell odafigyelned, h amikor a 16. héten leveszik az afp-vel együtt a hepatitiszt is, akkor annak az eredményét az antsz a címed szerinti védőnőhöz küldi és ő nem valószínű, h fog neked szólni (az enyémet kidobta, így kellett kérnem egy másolatot). Csak azért szólok, ha megvan az eredmény, akkor hívd fel azt a védőnőt és kérd el tőle.
Üdv.: 38 hetes km.
Szia!
Elmesélem akkor, hogy működik nálunk. Én Pesten lakom, de nem pesti a lakcímem, ideiglenesre sem vagyok bejelentve Pestre (egyelőre). Én magándokihoz járok, szóval ott nincs semmi probléma, de nekem a doki mondta, hogy védőnőhöz oda kell menni, ahová a gyereket születése után vinni szeretnéd!
Tehát, ha te nem vagy bejelentve Pestre, de ott fog lakni a pici, akkor Pestre kell majd járnod. Nálam a védőnő meg se kérdezte, ő is természetesnek vette ezt.
Viszont a születésig át kellene jelentkezni, mert a baba születése után ott lakik, ahol te, vagyis az állandó lakcímeden. Azért tudom, mert én is épp most intézem ezeket az ügyeket.
Üdv: 18 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!