Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyugtassatok meg hogy ez...

Nyugtassatok meg hogy ez elmúlik ugye? 7 hetes terhes vagyok de úgy fel van puffadva a hasam hogy úgy nézek ki mint egy kb.16hetes terhes!

Figyelt kérdés
Állandóan éhesnek érzem magam,ég a gyomrom és hatalmas a hasam!!!!Ez nem marad így remélem vagy igen????Már kezdek bepánikolni!!!
2013. jan. 10. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát pedig ez már csak nagyobb lesz:D

A puffadás amúgy normális, én estére leszek mindig nagyon puffadt, pedig még csak 5 hetes vagyok.

2013. jan. 10. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Jaj neee!!!! :) Akkor mekkora lesz a végére a pocim????Másnak még 12hetesen sincs hasa!!!
2013. jan. 10. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem öt hetesen már nagy volt, 10 hetesen meg 25 hetesnek néztek.!:)
2013. jan. 10. 19:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl nyugtató!!!!! :(
2013. jan. 10. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
En is mindig estere puffadok fel,es egesz este gyotornek a gazok..:( Nagyon kellemetlen,de alitolag elmulik 12.het korul.Ugy is utana mar a baba foglya kinyomni..:) 8 hetes
2013. jan. 10. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
én is csak 8 hetes vagyok és akkora hasam van estére mint egy 25 hónaposnak. a 2. baba már hamarabb látszik, meg gyengék a hasizmok és nem tartják vissza a beleket!!! hasazni viszont most tilos, majd szülés után 3 hónappal kell kezdeni. az eslő terhességnél kinyulnak az izmok, már sose lesz a régi, fúleg az oylan lustáknál mint én. sose voltam kövér de inkább diétáztam mint hogy sportoljak szülés után, most meg beles vagyok és kész. a gázok is a progeszteron hormon miatt felfuják a belet... nyugi, lehet 12 hetesen kissebb lesz a ahsad mint most. én a zabálást is vissszafogtam ami elég nehéz mert nincs hányingerem és most fogytam egy kilót, mert nem nassolok... ne aggódj, a lényeg hogy mindketten egészségesek legyetek
2013. jan. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!