Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a fejem, milyen...

Nagyon fáj a fejem, milyen fájdalomcsillapítót vehetek be? Algopirin? 29 hetes kismama

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 16:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

3-as vagyok:

most azért nem kellett volna lepontozni,mert a védőnőm nem ajánlja az Algopyrint!!!Én csak azt mondtam,amit ő mondott nekem!!!Első babám lesz és én nem vagyok tapasztalt,de úgy bírom az ilyet,hogy engem pontoztok le azért,mert nekem ezt ,,javasolták,,.Ha szerintetek nincs igaza,akkor vele beszéljétek meg,és ne engem pontozzatok le!!Mondjuk nem értem,hogy hogyan tudtok egy védőnő szavával szembe menni!!Itt olyan okos minden ember,nem értem,akkor miért jártok védőnőhöz tanácsadásra,nektek ezek szerint nincs szükségetek védőnőre,ha ennyire mindent jobban tudtok tőlük!!!!Itt annyi orvos-védőnő meg nem is tudom milyen ember van,még sem vagytok orvosok!!

2013. jan. 10. 23:49
 12/12 A kérdező kommentje:

kedves 3-as!

Annyira fájt tegnap a fejem, hogy már el se olvastam a válaszokat, hanem lefeküdtem aludni! most olvastam csak el, hogy ki mit írt. nem pontoztam le senkit. sajnálom, ha úgy gondolod, hogy én voltam...

2013. jan. 11. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!