Ha 14. -én volt peteérésem akkor mikor csináljak tesztet?
Tudom, hogy nehéz kivárni, de az előttem szólónak igaza van. Én is majd megvesztem, mert nem bírtam kivárni, hogy megjön e vagy sem, ezért állandóan tesztelgettem. Mind negatív lett, elszontyolodtam. Végül nem jött meg május 9-én), vártam még két napot, még mindig negatív volt. Dokinál is voltam, azt mondta, h. nincs bébi.
Utána mégiscsak pozitív lett. 19 hetes km
Nem értek egyet azzal, hogy 18 DPO-ig garantáltan negatív a teszt. Nekem ugyanismár 12 DPO-nál halvány pozitív volt, tehát a 100% máris nem áll.
Ettől függetlenül olyanok is vannak, akiknek ennél kicsit korábban, vagy akár jóval később mutatja ki a teszt a terhességet.
nekem úgy volt, hogy 28 napos ciklusnál 29, napon reggel teszteltem, egyértelmű pozitív lett a Corax be Sure. Nem halvány, meg semmi, hanem ordított róla, hogy pozitív.
már meg is született, most 5 hónapos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!