Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 14. -én volt peteérésem...

Ha 14. -én volt peteérésem akkor mikor csináljak tesztet?

Figyelt kérdés
Olyan fura érzésem van,úgy érzem,hogy terhes vagyok.Vasárnap és hétfőn fájt az alhasam mint ha megjönne és a derekamba is bele nyilalgatott.Azóta elmúlt a derék és a has fájás de a hasam még mindig gyengén fájdogál és néha van benne egy kis feszítő érzés és a mellem is enyhén fáj és a mellbimbómban pedig napközben többször is érzek égető érzést.Tudom hülyeség volt,de ma csináltam tesztet ami persze negatív lett de én bízom benne,hogy terhes vagyok(legalább is olyan érzésem van).Mikor teszteljek ?
2009. aug. 28. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában a 14. DPO napon érkezik a mensi, a peteérés utni első nap az első DPO. Úgyhogy elvileg ma/holnap már várhatod a mensit és csinálhatsz tesztet, ha elmarad.
2009. aug. 28. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
A 14-éhez adj hozzá legalább 18 napot. Addig negatív a teszt akkor is ha közben már ott fejlődik benned az új élet. Ez biztos. Ugyanígy voltam. A tesztek közül egy sem mutatja ki hamarabb a pozitív eredményt. Nekem is fájdogált, szurkált a hasam és képzeld, pontosan ott ahol éreztem, utána ultrahangon kiderült, ott próbálta magát megfészkelni a babám a méhemben.
2009. aug. 28. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nehéz kivárni, de az előttem szólónak igaza van. Én is majd megvesztem, mert nem bírtam kivárni, hogy megjön e vagy sem, ezért állandóan tesztelgettem. Mind negatív lett, elszontyolodtam. Végül nem jött meg május 9-én), vártam még két napot, még mindig negatív volt. Dokinál is voltam, azt mondta, h. nincs bébi.

Utána mégiscsak pozitív lett. 19 hetes km

2009. aug. 28. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet azzal, hogy 18 DPO-ig garantáltan negatív a teszt. Nekem ugyanismár 12 DPO-nál halvány pozitív volt, tehát a 100% máris nem áll.

Ettől függetlenül olyanok is vannak, akiknek ennél kicsit korábban, vagy akár jóval később mutatja ki a teszt a terhességet.

2009. aug. 28. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem úgy volt, hogy 28 napos ciklusnál 29, napon reggel teszteltem, egyértelmű pozitív lett a Corax be Sure. Nem halvány, meg semmi, hanem ordított róla, hogy pozitív.

már meg is született, most 5 hónapos. :)

2009. aug. 28. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)Remélem jövő héten pozitívat tesztelek...nagyon szeretnénk már babát :)
2009. aug. 28. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!