Van valakinek ilyen babakocsija? (Kép) Hogy megy vele a közlekedés?
Ugyanilyet vettem csak más színben. Elég nehéz volt hazahozni. Busszal hoztuk. Nagyon nehezen tudtuk még 2-en is föltenni olyan nagy :) Milyen lesz akkor ha a baba is benne van??
Hűha,te tudod ezt a babával emelgetni?:)
Én tuti nem bírnám,nálunk a fő szempont a könnyű,praktikus,könnyen mozgó,biztonságos kocsi volt.
Amúgy jól néz ki:)
Nekem hasonló robusztus kocsim van, csak az enyémnek nagyobbak a kerekei. Nagyon szeretem, bár közlekedni valóban nem egyszerű vele boltba, patikába. De minden terepen megállja a helyét. Van egy kis Pierre Cardin is, de ehhez képest az olyan volt, hogy féltem, szétesik, annyira kis bizonytalannak tűnt, nem is használom már. Ha csak boltba szaladok el, kendőbe teszem a babát, a kocsi pedig nálunk nem a lakásban van, mert nincs az egész 40 nm, hanem lakattal zárt közös tárolóban fóliával letakarva. A kijárat mellett van közvetlenül (mi másodikon lakunk). Ha ez nem lenne, akkor a kocsit lakatolnám a korláthoz az előtérben, biztos nem tudnék fel-le futkozni vele.
Busszal pedig meg sem fordult a fejemben, hogy menjünk, fel se férünk távolsági buszra babakocsival. Kendővel pláne nem, mert agyonnyomnak, úgyhogy autóval járunk, ha messzebbre kell menni.
Nekünk hasonló van csak a bergon. Mi falun lakunk így nem kell emelgetni terepet jól bírja. Viszont városba kis lakásba tényleg nem való, mert összecsukva is óriási és egy kisebb autóba talán be se fér.
Ráadásul a babával együtt emelgetni nem egyszerű történet.
Tényleg kényelmes a babának, mert tágas. Mi pár hónapon belül veszünk egy könnyebb sport kocsit, mert utazgatni szeretnénk és a bergonnal ezt nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!