Van valakinek felfújható kerekű babakocsija?
Figyelt kérdés
A felfújható kerekű babakocsi hogy működik?
Mármint,a kereke mennyire stabil(a gumi)?
Mi van,ha kilyukad? Lehet venni hozzá gumit?
Tapasztalatok?
2012. máj. 15. 11:46
1/4 anonim válasza:
Nekem az első két kerék tömör, a hátsó kettő felfújható. Soha semmi baj nem volt vele. 2 év alatt kb 3-szor fújtam, de akkor sem volt lapos, csak eszembe jutott, hogy lehet fújok bele egy kicsit. :)
Júliusra várjuk a kistesót, ő is azt fogja használni, már ráraktam a vázra a mózest, a sportrészt meg leszedtem, amit a nagyobbik lányom használt.
Én meg vagyok vele elégedve, Pierre Cardin márka, 3 az 1-ben.
2/4 anonim válasza:
Nekem olyan van már a második gyerek használja! Nagyon szeretem! Olyan mint egy terepjáró ezzel lehet menni mindenen keresztül :) Volt már hogy kilyukadt. Ugyan úgy meglehet foltozni mint egy bicikli gumit! Nálunk a férjem csinálta meg pedig nem bicikli szerelő! :) Ha most vennék babakocsit én csak ilyet vennék!
3/4 anonim válasza:
Nekem van és nagyon szeretem, soha nem vennék másmilyet. A közlekedés sokkal könnyebb vele. A miénk 3 kerekű futóbabakocsi, görkorival szoktunk vele menni. A kerék nagyon stabil. Adtak hozzá pótgumit, de eddig nem volt szükség rá. Egyébként szerintem lehet hozzá rendelni ha valami baja lenne. Az első gyerekemnél hagyományos kerekű babakocsim volt, hát össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Az első gyerekemnél nekem is a hagyományos kerekű kocsi volt,de olyat nem szeretnék még egyszer.
2012. máj. 15. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!