Van valakinek chipolino gemma babakocsija?
Én is ilyet szerettem volna.Azért nem vettem meg,mert baba boltban sehol sem találtam, és ha netről rendeltem volna,nem tudtam volna tüzetesen megvizsgálni.
Nagyon tetszik,szép,kicsi,könnyűnek tűnik,nagyon jól felszerelt,és az ára sem rossz!
Üdv:35hkm
Mi is ilyet szerettünk volna, de már sehol sem találtunk. Ugyanilyen kaliberű a Chipolino Maxima, de már ezt sem lehet kapni mert már nem gyártják.
Az egyik bababoltos ráadásul elmondta, hogy nagyon sok gond volt vele, főleg a váz szerkezete gyenge, szóval mi letettünk róla. Ha ti mégis ezt szeretnétek nagyon, akkor talán használtban tudtok még venni, de új nincs az üzletekben/nagykerekben.
36 h km
Szia,
én most lőttem a vaterán egyet. Nagyon szeretem, könnyű, egyszerű használni, összecsukni, kis helyen is elfér. Travel system-ként vettem, nagyon ki tudjuk használni, és nagyon trendi. 4 hónapig egy kölcsön kis izével szenvedtünk, de most már szép az élet. Viccet félretéve tényleg jó városba, jó utakra.
Amit észrevettem, hogy a mózes része kisebb, mint a többi babakocsié, de az egész babakocsi kisebb szerintem.
Nagyon megérte.
Szia!
Nekem ilyen kocsim van, már 2 éve használjuk, és semmi baja. Én cáfolnám, hogy kicsi a mózese, amikor 2 évvel ezelőtt megvettük, összevetettem minden hasonló kocsival, és ez volt a legtágasabb. Nekem elég nagy baba volt a lányom, (4 kiló felett született) és 6 hónapos koráig vigan használtuk.
És nem utolsó szempont, hogy a legkönnyebb is.
Jó kis kocsi, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!