Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valakinek pierre cardin...

Van valakinek pierre cardin ps 682 babakocsija?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy a mózeskosár ernyő részét hogyan kell rögzíteni? :S

Köszönöm!

2010. aug. 4. 18:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van! A mélykocsi részére gondolsz? Mikor nyitod addig kell húzni, ameddig nem kattan.
2010. aug. 4. 18:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát a mózeskosárra gondolok, nem a sport részre és nem a "kocsihordozóra". :S
2010. aug. 4. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Jó, akkor egyre gondolunk! :) Csak sokan az autós hordozót hívják mózesnek, ezért kérdeztem vissza. Szóval kinyitva rögzíteni úgy kell, ahogy először leírtam, kattanásig kell húzni.
2010. aug. 4. 18:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. aug. 4. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Nincs mit, szívesen! Sikerült? :)
2010. aug. 5. 09:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi, csak most nem tudom, hogy kell lecsukni!? hihihihihi
2010. aug. 5. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez jó! :D Az ernyőrésznél, ahol csukódik van egy pöcök, azt kell lenyomni. Tehát ahonnan indul a "legyező". Nem tudom másképp írni, remélem érted... :) Szóval egy kis műanyag kallantyút keress. Én imádom ezt a kocsit, de kész rejtvény egyes alkatrészei mozgatása! :D Én mai napig az összecsukásával szoktam játszani, pedig már 23 hónapja használjuk, bár már a sportrésszel egy éve. Egy idő után azért belejön az ember! Jó néhány hónapja megvolt már a kocsi, mikor rájöttem, hogy a fekvőrészét fel lehet emelni, utána az került időbe mire rájöttem hogy kell visszafektetni... Ez már csak ilyen. Ha tudok, segítek szívesen.
2010. aug. 5. 20:52
 8/12 A kérdező kommentje:

Hűűűűűűűűű! Köszönöm szépen! Nagyon aranyos vagy! :D

De akkor most még egy kérdés, ha még nem unod! :D

Fekvő részt felemelni? Ezt leírnád pontosabban?

Én a szétszedésnél még nem tartok megmondom öszintén, de lehet akkor kipróbálom még ma. :D

2010. aug. 6. 18:11
 9/12 anonim ***** válasza:
A mózes résznél láthatod, hogy a szivacs a felső harmadánál meg van törve. A fejrész közepén van egy fekete "szalag" amit fel tudsz húzni, ezzel emeled meg a fejrészt. A fejrészt alul egy fém csőváz tart, ami hasonlóan működik mint egy kemping szék, vagy pl. a vasaló alja. A mózes alján lévő pöckökbe kell beakasztani, ha emeled, akkor kiakad. Na, ez nagyon szakszerű leírás volt... :D Az összecsukásnál meg ami nekem nehézséget okoz, hogy egyszerre három helyen (tolókar közepén a két gomb + tolókar oldalán lévő gomb) kell nyomni, de még így is akad, kicsit játszani, rugóztatni kell.
2010. aug. 7. 13:12
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséged! Nagyon kedves vagy!

De szerintem nekem nem olyan a mózes, mert én nem találtam olyat rajta, amiket írtál. :S

2010. aug. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!