Miért káros a magzatra a terhesvitamin?
Itt szokom olvasni, hogy sokan ellenzik. Azt mondják, valamilyen szinten károsítja a magzatot.
Miért? Szerinted érdemes szedni? Melyiket szeded?
Káros volna?Én elég sokat olvasgatok itt,de ezt még sosem olvastam; nem is hallottam még ilyet.
Az más,hogy a terhesség végén már nem javasolt szedni,mert csak "felfújja" a babát,de erről is megoszlanak a vélemények.
Én azt gondolom,hogy igenis indokolt a terhesvitamin szedése,mert egy állapotos nő képtelen volna a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin,ásványi anyag természetes bevitelére.Arról nem is beszélve,hogy ha hiányállapot áll fenn és akkor még kiegészítést is kell szedni (pl. vas).
Én Elevitet szedtem, azt hiszem a 33-34. hét környékéig,utána már nem.Kisfiam 3170 grammal született,makk egészséges.
A környezetemben mindenki szed/szedett valamilyet.
Miért lenne káros, ha az lenne nem lehetne patikában venni.
Azt szokták mondani, hogy nagyobb lesz tőle a baba, de inkább nagyobb mint kicsi legyen. Különben pedig nem attól lesz nagy hanem a sok gyümölcs, zöldségben található módosító szerektől.
En is vegig szedtem a vitamint, 3460g lett lanyom 38 hetre szuletett. Teljesen normalis sulyu es meretu baba volt. (54cm)
Max engem fujt fel a vitamin. Utolso par heten szaladtak fel ram a kilok.
"Nem értem mi ez a negatív kampány a kismama vitaminokkal kapcsolatban"
Kérlek ne érts félre, szerintem nagyon jó dolog a vitamin. De mint említettem, sok helyen olvastam, hogy egyesek szerint egyenesen káros.
Én szedem a Femibion 400-at, eszembe sem jut abbahagyni, mert engem is jó érzéssel tölt el, hogy adhatok a babámnak "valamit".
Mielőbbi babásodást kívánok neked, és nagyon sajnálom, ami veled történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!