Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Névválasztásban kérnék segítsé...

Anett1990 kérdése:

Névválasztásban kérnék segítséget?

Figyelt kérdés
15hkm vagyok,a párommal már most a pici nevén gondolkozunk.Még nem tudjuk,hogy milyen nemű. Szerintetek a Sebők vezetéknévhez milyen keresztnév passzol? Válaszokat előre is köszönöm.
2013. jan. 9. 19:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%
Kedves 8-as , 7-es vagyok akkor te milyen névvel szimpatizálsz?? Nekem a Hanna 14 éves korom óta tetszik, most 22 vagyok azóta sok babának hallottam, hogy ezt a nevet adják.. de szerintem még mindig jobb mint egy Mária ami régimódi és 20000 van belőle :)
2013. jan. 9. 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:

En is 22 vagyok :D Nem vagyok regimodu sem...

A Hanna nekem is tetszett,csak mar sok van belole... (raadasul kulfoldon is sok a Hanna)(Jazminbol is)

Milyen nevvel szimpatizalok,az mindegy...mert a Sebokhoz nem passzolna,ezert is irtam Vivien-t ;) Mert szep,es szerintem passzol a vezetek nevhez :)

Tehat en olyan nevet adnek,amit kulfoldon is kitudnak ejteni...(mert mivan haegyszer ot is kulfoldre sodorja az elet,mint engem...)En Ausztriaban elek,es ok nem birjak kiejteni a Gyongyi nevet...valahogy Gjonginek mondjak :D

2013. jan. 9. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek én is írtam a Vivient is :) én is pont olyan nevet választanék ami külföldön is jó... nekem a személyes kedvencem a Heidi nem tudok ez másoknak tetszik e, de ez nem illik a Sebőkhöz.
2013. jan. 9. 20:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítségét! Nagyon szép nevek :)
2013. jan. 9. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!