Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én amióta terhes vagyok,...

Én amióta terhes vagyok, folyamatosan "rágerjedek" az orvosra a vizsgálat közben és utána meg fantáziálgatok róla. Normális ez? Más is van így?

Figyelt kérdés
Ha fiatal, ha öreg, ha jóképű, ha nem igazán, akkor is. Nem olyan, mint a szexuális vágy, vagy szerelem, de valami megmagyarázhatatlan vonzalom. Nagyon furcsa, mert terhesség előtt határozottan viszolyogtam a nőgyógyászoktól. Ja és van párom, akit imádok és ki is elégít, uh nagyon nem értem mi történik velem.
2009. aug. 28. 08:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Csajok köszi a válaszokat, látom nem csak én vagyok hülye! :-) Ez megnyugtató
2009. szept. 2. 12:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Én írtam, h hálistennek elköltözött a dokim.

Tényleg csajok, milyen lehet? Egész nap szülések, meg vizsgálatok, vajon van, h ő is beindul? Nem állandóan, hanem néha, nem hiszem el, h nem fordul meg a fejében.

Hmm, magánrendelés, asszisztens nincs, vizsgálóasztal van, ez tényleg beteges:D

2009. szept. 2. 12:31
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, h beindul.

(szülésre ki a fene indulna be?)

Még esetleg a nagyon fiatalokra....de rám se "indult be" soha (18évesen).

Olyat meg doki ismerőstől hallottam, h bement nőgyógyhoz egy nem a nap által lebarnult asszony, hogy legyek petéztek be oda (mikor moshatta meg utoljára?:S) Aznap a doki nem kért vacsorát :D

2009. szept. 2. 12:45
 14/22 anonim ***** válasza:

az elején nekem is voltak hasonló „álmodozásaim”, pedig a dokim lány a férjemmel járt egy osztályba, szóval nem fiatal pasi, de az elején mindig dr. House jutott róla eszembe. Persze nem mondtam senkinek.

A páromnak viszont sokkal furcsább volt az, hogy nyilvánosan, mármint előtte meg a nőgyógyász előtt, meg az asszisztensnő előtt pucér seggel szaladgálok.:) Eddig nem tudta, mi történik a másik szobában, az asztalon, de egyszer ott épp abortuszra készítettek elő valakit, engem meg a doki a férjem előtt vizsgált meg kézzel, a másik ágyon. Azóta is megkapom a páromtól, hogy milyen jó, hogy a doki turkálhat a puncimban, neki meg meg van tiltva (kezdettől tilos a szex) :)

2009. szept. 2. 12:52
 15/22 anonim ***** válasza:
a párod nem "turkálhat"? vagy mivan?:D
2009. szept. 2. 12:57
 16/22 anonim ***** válasza:
Figyeljetek, nekem egyik dinnye barátnőm a saját lagzijában szerelmesedett a zenészfiúba... összeszórakoztak kicsit lagzi után párszor :) csak azért írtam, mert semmi sem lehetetlen:):)
2009. szept. 2. 13:52
 17/22 anonim ***** válasza:

Érdekes! Nekem egy igazán nagyon- nagyon helyes, magas, jóképű dokim van, itt már írta is valaki még régebben, hogy mennyire bele van zúgva (Pál Z. Szeged), engem mégsem fogott meg, mint férfi. Tényleg úgy nézek rá, min t a nőgyógyászomra, amivel igazán megfogott, az a nyugodtsága és határozottsága, bár, ha így belegondolok, akkor nem olyan nagy gond, hogy nem egy remegő kezű aggastyán, aki nagyítóval "ukucskál", de soha nem gondolok rá férfiként.

Szerintem a hormonok sok furcsaságot produkálnak, valószínűleg a "gerjedés" a szülés után, babázás alatt megszűnik. Ha nem, az már gáz!!(-:

2009. szept. 2. 15:54
 18/22 A kérdező kommentje:

Remélem én is, hogy csak a hormonok teszik.

És hogy ők beindulnának-e ránk? Hát... puffadt terhes nők, gombás puncik és fonnyadt rákos mellek....hát lehet hogy inkább meleg lennék, a helyükben. Nem tudom.

Ma olvastam egy cikket arról, hogy létezik orgazmus szülés közben, akkor miért ne létezhetne a vizsgálóasztalon is? A múltkor az orvosom olyan lelkiismeretesen vizsgált a hüvelyi ultrahanggal, hogy már tényleg zavarbaejtő volt az alapossága. lehet, hogy azért fantáziálgatok?

2009. szept. 3. 00:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Lehet:)

Azért nem csak rákos mellekkel, meg gombás puncikkal találkozik:) Hanem ápolt, tiszta nőkkel is, akik csak rákszűrésre mennek:)

Kár, h nem vetődött erre egy nőgyógyász, és nem fejtette ki a véleményét:D

A szülés közbeni orgazmusról én is hallottam, hát nekem sajna nem vlt, pedig biztos jólesett volna:D

2009. szept. 3. 09:02
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem rákos mellel és nem gombás puncival érkeztem a nődokimhoz 18 évesen. Teljesen borotváltan mentem, egészségesen (mert ez kontroll volt), csúnya sem vagyok, mégsem gerjedt rám :D

Annyit látott már, hogy minek gerjedne? Több évig könyvekben, majd gyakorlaton stírölhette a puncikat... Tuti nem izgul be.

2009. szept. 3. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!