Most dühös lettem, valóban kárt okozhatott ez?
Én is utálom a cigit,de azért lássuk be,teljesen steril körülményeket nem tudsz teremteni magadnak.Szerintem nagyfokú felelősségérzetre és tapintatra vall a rokonaid részéről,hogy csak a szabadban gyújtanak rá ha ott vagy,ennél többet nem hiszem,hogy elvárhatsz.Gondolj bele,mi mindent szívsz be az utcán a sok kipufogótól stb.
Szóval oké oké,vigyázni kell a babára,igaz,de az egész világ nem vigyázhat rá.
Szia!
Hát ne legyél mérges!Az autók kipufogógáza sokkal károsabb,mégse kérdi senki,hogy lesz-e ettől baja a babának!Na,ezt nem rossz szándékkal irtam,csak hasonlatképpen!Sajnos ez úgy van,hogy aki nem dohányzik,mindig rámegy a cigifüst,akárhova áll.Ez ellen nem tudsz semmit se tenni!Csak annyit,hogy jóval messzebb állsz a dohányzóktól!Ne legyél mérges,még jó,hogy nem az autóban és a lakásban cigiznek!
Jó egészséget és füstmentes napokat kivánok!:)
Ugyan már! Mennyi olyan kismamáról olvashattál itt, akik csak akkor tették le a cigarettát, amikor megtudták, hogy terhesek (pedig már előtte is azok voltak.)Igaz, ez sem helyes, de emberek vagyunk és nem tökéletesek. Egészséges kisbabákat hoznak világra.
Az én férjem is dohányzik (csak szabadban, erkélyen, sőt a terhesség előtt én is dohányoztam.) Elhiszem, hogy nagyon zavar a füst, de nekem meggyőződésem, hogy az állandő aggódás, meg önparáztatás sokkal többet árt a babának, mint az, hogy néha rád megy egy kis füst.
Ne aggódj sokat,inkább a pozitív dolgokra koncentrálj! 19 hetes km
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!