Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesként...

Veszélyeztetett terhesként éltek nemi életet?

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 13:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Csak ha az orvos megengedi...
2013. jan. 9. 13:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem, de az orvosod ezt biztos elmondja;
2013. jan. 9. 13:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem vagyunk eltiltva tőle. Ha vérzés lépne fel aktus után, akkor egyből fel kellene keresnem a dokit, de szerencsére eddig nem volt baj.
2013. jan. 9. 13:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Éltem, mert nem lettünk letiltva.

Ha letilt az orvosod, akkor mindenképp kérdezz rá, hogy meddig tart a tiltás, mert közel sem biztos, hogy végig.

2013. jan. 9. 13:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az egész terhesség alatt el lettünk tiltva a házasélettől.
2013. jan. 9. 13:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt 2 vetélésem ezért mi a párommal döntöttünk úgy, hogy a 12. hétig nem sexelünk, de nem bántuk meg, mert később a 10. hétben el is lettem tiltva pecsételés miatt! Én szerintem ki lehet bírni!! Pedig hidd el mi is fiatalok vagyunk, de ha ez kell, hogy egészséges legyen!

Meg ugye sok mindentől lehetsz veszélyeztetett terhes.... ha az orvos konkrétan nem mondta, hogy ne legyetek együtt, akkor én rákérdeznék, de addig is én megoldanám máshogy... :)

2013. jan. 9. 13:39
 7/12 A kérdező kommentje:
csak mert nekem az orvos erről nem szólt semmit,hogy el lennénk tiltva.Akkor gondolom szabad,ha nem mondta
2013. jan. 9. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az voltam, de lehetett sexelni, bár mi mégsem tettük!Most is az vagyok, elvileg most is lehetne, de párommal úgy döntöttünk, nem kockáztatunk!Amúgy két vetélés miatt lettem veszélyeztetett!
2013. jan. 9. 13:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk senki nem mondta hogy veszelyeztetett lennek,de mivel nekem is volt mar 2 vetelesem,mi sem kockaztatunk!Igy is eleg a buntudat hogy miota terhes vagyok almomban minden heten van 1-2 orgazmusom,ami olyan osszehuzzodast csinal amitol a falra maszok..:(
2013. jan. 9. 13:59
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

Kedves utolsó!

Nekem azt mondta az orvosom, hogy ilyen esetben nyugodtan lehet együtt lenni, mert legalább a férjnek is van valami jó a dologban, a nő részére pedig ugyanaz, mert az álombéli orgazmus nem kivédhető.

Megértem amúgy az aggodalmad, de az a baba, aki rendesen megtapad és életerős, azt nem lehet egy kis orgazmussal "kibillenteni" a helyéről.

Kívánom, hogy egészséges erős babának adjatok életet mind!

2013. jan. 9. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!