Járt már más is így? Miért van ez? Terhesvitaminnal kapcsolatban kérdeznék?
le leszek pontozva, de akkor is!
szerintem az orvosok gyógyszerdealerek, és tömnék a kismamákat mindennel, a gyógyszergyártók meg az ő zsebüket tömik....
ha jó a vérképed, akkor nem indokolt. a legfontosabb kismamavitaminokat szedd: magnézium+B6, folsav, c-vitamin, és táplálkozz kiegyensúlyozottan!
ha indokolt, akkor szedj terhesvitamint, de sok kismama panaszkodik, hogy túlságosan elhízott, akik szedték ezeket a szintetikus vackokat!
a 'józan paraszti ész' csodákra képes! :)))
a legfontosabb: boldog babavárást! :)))))))
Lehet hogy én is leleszek . Viszont én az első gyerekmnél végig szedtem és hatlmas baba lett (4500 gramm ) nagyon fel volt pufodva azt mondta doki valószínűleg ettől , én is többet hiztam . A másodiknál nem szedtem , és nála 16 kg kevesebet hiztam a baba pedig 1 kg keveseb volt .
Szerintem is csak pénz kidobás , és semmit nem ér .
Nekem Gravidától voltak ilyen tüneteim, Femibiontól ill. Ladeevit-től nem.
Szerintem meg a te dolgod hogy szeded vagy sem, nagylány vagy már, el tudod dönteni:)
Lehet összeesküvéselméleteket gyártani, de a tények attól még tények maradnak: a magzatvédő vitaminok kivédhetnek egy csomó fejlődési rendellenességet, többek között például a nyitott gerincet.
Az is rég bebizonyosodott már, hogy semmi köze a baba és a mama súlyának a vitaminokhoz.
Ezeket a tényeket figyelembe véve szerintem felelőtlenség, hogy nem élünk a lehetőséggel, hogy megvédjük a babánk egészségét.
(akkor már én is leírom a saját tapasztalatomat: a babatervezéskor kezdtem el szedni magzatvédő vitamint, végig szedtem a terhesség alatt. 5 kilót híztam, a babám pedig 2150 grammal született)
Kérdező, próbálj ki egy másik terhesvitamint, rengetegféle van. Nekem is a Femibion vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!