Abortusz után mikor ajánlatos kimenni külföldre dolgozni?
Csak ha esetleg probléme adódna vagy nem ugy alakul utána a felépülés(testileg) mint ahogy terveztem akkor mégis csak biztosabb inkább itthon maradni minthogy külföldön orvoshoz fordulni nem?
Vagy túlparázom?
Szerintem kicsit túlértékeled a dolgot. Vagyis a műtét részét. Fizikailag kb. észre sem fogod venni, hogy történt veled valami. Ez így most hülyén hangzik, de így van. Nekem missed ab-om volt, ami a műtét jellegét tekintve ugyanaz mint az abortusz. Műtét után 1,5 órával már hozták a zárójelentésem, mehettem is haza. Otthon egyből elláttam a feladataimat, mint bármikor máskor, emelgettem a 1,5 éves kisfiam, stb. Nem is fájt már akkor, nem volt semmi bajom.
Kicsi az esélye, hogy probléma adódik, és olyan, ami nem derül ki 2-3 héten belül. Szóval nyugodtan menj csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!