Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok kismama írja, hogy fájdalm...

Sok kismama írja, hogy fájdalmas a baba rúgása. Nekem olyan "finoman" mozog, az jut eszembe, hogy olyan érzéssel teszi. Ezt a mellső fali méhlepény teszi vagy ez a 30. hét után fog igazán beerősödni?

Figyelt kérdés
Néha-néha érzek nagyobb rúgást, de csak egyet-kettőt. Lehet, hogy ha még nagyobb lesz, akkor fog jönni? Mondjuk nem bánom, sőt! csak kiváncsi vagyok.
2009. aug. 27. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is mellső falon van a lepény és én néha alig érzem,hogy mozog.Pont most voltam ez miatt ultrahangon.Azt mondták nem kell aggódni,mert a mellső fal az azt jelenti,hogy elöl van a lepény és ez nagyon felfoghatja a rúgásokat.Ezért nem érzem annyira.Boldog babavárást!:))
2009. aug. 28. 12:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Olyan jó olvasni őket :-)
2009. aug. 31. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!