Sok kismama írja, hogy fájdalmas a baba rúgása. Nekem olyan "finoman" mozog, az jut eszembe, hogy olyan érzéssel teszi. Ezt a mellső fali méhlepény teszi vagy ez a 30. hét után fog igazán beerősödni?
Nekem is mellső fali a pici. Lehet kicsit lustibb, vagy később fog beindulni. Van én is hogy nem igazán érzem, máskor meg máshogy fordul, akkor meg iszonyatosan csinálja a mókát, azon csodálkozom hogy a méhlepény hogy bírja. Sőt már befordult, és rettentően fáj amikor "ott lent" piszkál.
Lehet hogy csak másként fekszik a kicsid.
Minden jót!
31 hetes
Nekem is kb. 25 hetesen indultak be a 'durvább' rúgások. De ez mindig így van azért tud érzéssel is mozogni:)
30 hetes km
Én 38 hetes vagyok, de olyan rendes kisfiam van, hogy nem rúgja szét az oldalam, ha mozog egyeltalán nem fáj. Úgyhogy ez nem törvényszerű, h mindenkinek...
Amúgy én meg pont ettől ilyedtem meg, fel is tettem egy kérdést, h ez normális-e?
Én is azt hittem hogy az én babám "gyengéd" és ezért nem fájnak a rúgások, de az útóbbi 3 hétben már jó pár fájdalmas rúgást kaptam :)
39h km
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat, remélem, az én kisfiam is "rendes" és vigyáz rám. Én imádom, hogy olyan kis aranyosan rugizik, érzem mindig, de nekem még jó érzés :-)
Szép babavárást mindenkinek.
Sziasztok!
28 hetes vayok.Nekem kb.3 napja zuhanyozás közbe rúgott meg egy ideget,mindha derékba rútak volna.Iszonyatos nagy rúgás volt,azt hittem becsípődött a derekam de a védőnő mondta,hogy szoktak ilyet csinálni.Azóta csak picit javúlt.Én ennek ellenére is imádom mikor rúgdos.
Minden jót nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!