Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok kismama írja, hogy fájdalm...

Sok kismama írja, hogy fájdalmas a baba rúgása. Nekem olyan "finoman" mozog, az jut eszembe, hogy olyan érzéssel teszi. Ezt a mellső fali méhlepény teszi vagy ez a 30. hét után fog igazán beerősödni?

Figyelt kérdés
Néha-néha érzek nagyobb rúgást, de csak egyet-kettőt. Lehet, hogy ha még nagyobb lesz, akkor fog jönni? Mondjuk nem bánom, sőt! csak kiváncsi vagyok.
2009. aug. 27. 19:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elfelejtettem írni, 29 hetes vagyok.
2009. aug. 27. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem is mellső fali a pici. Lehet kicsit lustibb, vagy később fog beindulni. Van én is hogy nem igazán érzem, máskor meg máshogy fordul, akkor meg iszonyatosan csinálja a mókát, azon csodálkozom hogy a méhlepény hogy bírja. Sőt már befordult, és rettentően fáj amikor "ott lent" piszkál.

Lehet hogy csak másként fekszik a kicsid.

Minden jót!

31 hetes

2009. aug. 27. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem is kb. 25 hetesen indultak be a 'durvább' rúgások. De ez mindig így van azért tud érzéssel is mozogni:)

30 hetes km

2009. aug. 27. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja és mellső fali a lepényem. 2. voltam
2009. aug. 27. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:

Én 38 hetes vagyok, de olyan rendes kisfiam van, hogy nem rúgja szét az oldalam, ha mozog egyeltalán nem fáj. Úgyhogy ez nem törvényszerű, h mindenkinek...

Amúgy én meg pont ettől ilyedtem meg, fel is tettem egy kérdést, h ez normális-e?

2009. aug. 27. 21:36
 6/12 fotucsok ***** válasza:
58%
Az én babum már 3 és fél hónapos, de egész terhesség alatt nem rúgott olyan nagyot, hogy fájt volna. Én is vártam,hogy mikor kell kipöckölni az oldalbordámból, de nem kellett. Nincs ezzel semmi baj, vigyáz rád :) A kisfiam a szopizást is finoman csinálja.
2009. aug. 27. 21:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem hogy az én babám "gyengéd" és ezért nem fájnak a rúgások, de az útóbbi 3 hétben már jó pár fájdalmas rúgást kaptam :)

39h km

2009. aug. 27. 23:03
 8/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszaitokat, remélem, az én kisfiam is "rendes" és vigyáz rám. Én imádom, hogy olyan kis aranyosan rugizik, érzem mindig, de nekem még jó érzés :-)

Szép babavárást mindenkinek.

2009. aug. 28. 08:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Várd ki a végét:-)) Én is ezt mondtam amikor 30 hetes voltam...de egyébként amikor olyanokat nyújtózott hogy meg kellet kapaszkodnom mert különben borulok,én azt is élveztem.
2009. aug. 28. 08:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

28 hetes vayok.Nekem kb.3 napja zuhanyozás közbe rúgott meg egy ideget,mindha derékba rútak volna.Iszonyatos nagy rúgás volt,azt hittem becsípődött a derekam de a védőnő mondta,hogy szoktak ilyet csinálni.Azóta csak picit javúlt.Én ennek ellenére is imádom mikor rúgdos.

Minden jót nektek!!!

2009. aug. 28. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!