Érdekelne hogy holnapra vagyok ki írva szülésre de még semmi jel nem mutatkozik. Attól még lehetséges, hogy meg szülöm a kis fiamat? Nagyon nagy az izgalom
Szia!
Legelső vagyok, semmi változás:(. Maradt a hüvelyi szurkálás, semmi jósló fájás. Elkeserítő:(. Napi 4-5 telefont kapok, hogy mi van már, de hiába, ki kell ábrándítsak mindenkit:). Pedig a lányok általában hamarabb jönnek. Hát az enyém nem:).
hát csajok ez a front sem hozott ki belőlünk semmit.Veletek mizús?
M délután irány kórház
második vagyok.
hát elkiabálni nem akarom,de talán nálam van valami hatása a frontnak,mert reggel óta vannak fájásaim,meg tegnap este is volt náhány.remélem hogy végre ma már kibujik a kisfiam,mert már nagyon jo lenne látni,no meg már 1 hete hordom túl pontosan,és ha holnapig nem bújik ki akkor holnap már nem jöhetek haza a korházból nst után.
remélem azért nálatok is megindul végre valami mozgolódás.
könnyű és gyors szülést mindenkinek
Hát valamiket érzek. Keményedéseket
Ma be kell feküdnöm, és holnap csinálnak Opt-t
Kiváncsi leszek Neked is könnyű szülést és mindenki másnak is.
második válaszoló vagyok immár mint anyuka,mert 08.29.-én megszületett a kisfiam,Patrik,aki nem is olyan kicsi,mert 4250 gramm és 56 cm és mindenkinek olyan könnyű szülést kívánok mint amilyen nekem volt.mind a kisfiam mind én jol vagyunk.
remélem már te is megszültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!