Érdekelne hogy holnapra vagyok ki írva szülésre de még semmi jel nem mutatkozik. Attól még lehetséges, hogy meg szülöm a kis fiamat? Nagyon nagy az izgalom
Szia!
Én vasárnapra vagyok kiírva, és semmi jel. A hüvelyemnél szurkál néha, elég keményen, de se jósló, sem nyákdugó távozás nem történt még sajnos. Első baba, nagyon izgulok, félek! Szerintem bármelyik pillanatban megindulhat a dolog, szóval drukkolok:):):)
én szombatra voltam kiírva,hát még egyben vagyok :-)
eddig nemigazán voltak jelek,de ma az nst is mutatott fájást,és délután én is éreztem 1-2-t,de azon kívül semmi.talán majd a szombati erős front,meghozza az eredményt.nálunk is első baba,és kisfiú,és mindenki már nagyon várja.
könnyű és gyors szülést
nekem az elsonel a doki vizsgalaton vette eszre hogy egy ujnyira nyitva vagyok semmit nem vettem eszre egyaltalan semmim nem fajt majd masnap hajnalban vettem eszre hogy valami folyik belollem mint amikor megjon hat a magzatviz volt, de semmilyen fajasom nem volt meg ket oran keresztul, del korul megszultem ugyhogy nyugi jonni fog ja es mindez az idopont elott egy hettel volt. a masodikat most varom
de vannak esetek amikor a fiukat egy picit tovabb hordjak es az is elofordulhat
Szia!
Én is holnapra vagyok kiírva, de még semmi. Bízom a hétvégi hidegfrontban!
Kitartás!
Szia!
Első vagyok, nekem kislányom lesz:), alig várom már, hogy itt legyen velem:). Én is a hétvégi hidegfrontban bízom, bár én bíztam a mostani melegben is:(, de nem jött be! Sok sikert mindannyiunknak!
az első válaszolóval teljesen egyezik nekem is minden, mintha magamat olvasnám... de jó, remélem mindenkinek bejön ez a hidegfront, én is szeretnék holnap bent maradni a kórházban...
de izgi!
könnyű szülést és boldog babázást mindenkinek!!!
Hát nálunk még mindig semmi változás. Pedig bízakodtam az éjjel is , de hiába.
Nálatok mizús? Úgy hogy ha ma semmi akkor holnap irány a kórház.
Kitartás nektek és talán holnap be indulnak ezek a Lurkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!