7 hetes helyett 5 hetes vagyok van még remény?
Sziasztok.
November 15.én volt a mensim első napja, szóval 7 hetesnek kellene lennem de 5 hetes vagyok, 11mm a petezsák de még nem látott a doki semmit benne.hasi Uh csinált.
elvagyok keseredve 2 hét múlva kell vissza mennem.szerintetek van remény?
Nekem is egy héttel később fogant a picim, most a 13. hétben vagyunk, pedig már 14 hetesnek kellene most lennem, ha a menszeszt nézzük. Az orvosom mondta, hogy ez csak annyi, hogy 1 héttel később fogant a baba. Egyébként is nekem 35 naposak voltak a ciklusaim, úgyhogy ez nem meglepő. Az elejétől fogva az UH alapján számolják a heteket és nem a menszesz alapján. Egyébként a kisfiamnál is így volt, aki most lesz hó végén 3 éves, úgyhogy emiatt ne aggódj.
Majd a következő UH-on már látni fogja a szívműködését is biztosan, hacsak nem mész el előtte másik orvoshoz. :-)
Szia!Nekem is úgy volt,hogy mensi szerint már 7 hetes lettem volna,de uh szerint 5 hetes.Petezsák félét látott a doki meg azt mondta,hogy: na valami szívhang féle is mintha lenne,de én nem hallottam semmit.Tiszta bunkó volt.(Nekem sem csináltak hüvelyi uh-t,felénk nem szokás)Na, én itt kiakadtam és elmentem magán dokihoz.(Ő sem csinált hüvelyi uh-t.)Addigra már 6 hetes lettem és szívhang is volt.Azt mondta,hogy 2 hét múlva menjek vissza és akkorra már pontosabb adatokat tud mondani.Visszamentem és 8 hetes helyett már 9 voltam.
Szerintem nem lesz semmi gond a babáddal. :)
én ugyan így jártam....5 hetesnek felet meg a terhességem 7 hetesen, a doki mondta hogy biztos később fogant a baba, de vissza hívott egy hét múlva, nem fejlődött egyáltalán ezért missed ab lett....
én előbb vissza mennék mint 2 hét, (mondjuk egy hét múlva) már akkor is látszódnia kell h fejlődik-e a baba vagy sikertelen terhesség lett.....
drukkolok! és menj előbb dokihoz mert a 2 hét csak időhúzás!!! gondolom sztk-s dokid van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!