Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes helyett 5 hetes...

Kabymaci kérdése:

7 hetes helyett 5 hetes vagyok van még remény?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

November 15.én volt a mensim első napja, szóval 7 hetesnek kellene lennem de 5 hetes vagyok, 11mm a petezsák de még nem látott a doki semmit benne.hasi Uh csinált.

elvagyok keseredve 2 hét múlva kell vissza mennem.szerintetek van remény?

2013. jan. 7. 11:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is egy héttel később fogant a picim, most a 13. hétben vagyunk, pedig már 14 hetesnek kellene most lennem, ha a menszeszt nézzük. Az orvosom mondta, hogy ez csak annyi, hogy 1 héttel később fogant a baba. Egyébként is nekem 35 naposak voltak a ciklusaim, úgyhogy ez nem meglepő. Az elejétől fogva az UH alapján számolják a heteket és nem a menszesz alapján. Egyébként a kisfiamnál is így volt, aki most lesz hó végén 3 éves, úgyhogy emiatt ne aggódj.

Majd a következő UH-on már látni fogja a szívműködését is biztosan, hacsak nem mész el előtte másik orvoshoz. :-)

2013. jan. 7. 12:03
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
én se értem miért nem hüvelyit csinált. megértem a helyzeted ne keseredj el minden rendben lesz, nekem először hüvelyi uh-val csak megvastagodott nyálkahártyát látott elküldött vérvételre az is pozitiv lett egy hét múlva még mindig nem látszott semmi volt egy kedves orvos aki azt mondta hogy nem is vagyok terhes, sokat sirtam de eldöntöttem hogy várok két hetet szörnyű volt de megértve várni türelmesen most már 23 hetesek vagyunk
2013. jan. 7. 12:15
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív hozzászólásokat :) mindenkinek ment a zöld kéz.Párom szerint várjunk még mert senkinek nem úszkál cápa 5 hetesen a hasában :D és mindenkinek Boldog Babavárást kívánok!
2013. jan. 7. 12:33
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem is úgy volt,hogy mensi szerint már 7 hetes lettem volna,de uh szerint 5 hetes.Petezsák félét látott a doki meg azt mondta,hogy: na valami szívhang féle is mintha lenne,de én nem hallottam semmit.Tiszta bunkó volt.(Nekem sem csináltak hüvelyi uh-t,felénk nem szokás)Na, én itt kiakadtam és elmentem magán dokihoz.(Ő sem csinált hüvelyi uh-t.)Addigra már 6 hetes lettem és szívhang is volt.Azt mondta,hogy 2 hét múlva menjek vissza és akkorra már pontosabb adatokat tud mondani.Visszamentem és 8 hetes helyett már 9 voltam.

Szerintem nem lesz semmi gond a babáddal. :)

2013. jan. 7. 13:03
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen menj el másik dokihoz még akár a héten! Megéri!!!! Nem idegeled magadat :) Sima sztk-ra, mondd neki, hogy szerinted állapotos vagy. Azt egyszerűen ő is megvizsál, s talán többet mond.
2013. jan. 7. 13:25
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

én ugyan így jártam....5 hetesnek felet meg a terhességem 7 hetesen, a doki mondta hogy biztos később fogant a baba, de vissza hívott egy hét múlva, nem fejlődött egyáltalán ezért missed ab lett....

én előbb vissza mennék mint 2 hét, (mondjuk egy hét múlva) már akkor is látszódnia kell h fejlődik-e a baba vagy sikertelen terhesség lett.....

drukkolok! és menj előbb dokihoz mert a 2 hét csak időhúzás!!! gondolom sztk-s dokid van??

2013. jan. 7. 13:52
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem sztk-s, magán doki volt!
2013. jan. 7. 14:09
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Az csodás... És meg sem nézett hüvelyivel annyi pénzért? :O Szaladj be az sztk-ra az "ingyé" van, s ilyen fiatal terhességet tutti hüvelyivel is néznak. Én oda járok, majd fél időtől megyek csak magánra. 2 x voltam, mindkétszer hüvelyivel nézett. Egyszer 7+3 naposan, akkor volt 14,07mm a pici, meg múlt pénteken 9+3 naposan, akkor már 30,04cm volt.
2013. jan. 7. 14:17
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
30,04 mm (nem cm... az kissé gyors lett volna... :D )
2013. jan. 7. 14:18
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező !!! mikor teszteltél pozitívat ???
2013. jan. 7. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!