Van más is rajtam kívül aki "reggeli rosszullét" helyett "éjszakai rosszullét"-tel küzd?
Szinte egész nap tart az émelygés és hányinger,de a csúcs az mindig éjfél és hajnali 3 óra közt van. Ilyenkor persze nem tudok aludni, csak szenvedek, örülök ha 4-fél5 körül sikerül elaludnom, viszont így teljesen felborult a bioritmusom az utóbbi 2 hétben...
Valakinek hasonló tapasztalat?
9+5 hkm
Nálam is ez van. De van amikor napközbe rosszabb, viszont eddig még nem hánytam. Napközbe próbálom pótolni a kimaradt alvást, de csak nyűgösebb vagyok. És általában akkor is a hányingerre ébredek..
8 hetes vagyok egyébként.
Nekem esti volt. Minden nap kb este 6-tól használhatatlan voltam. Addig émelyegtem, szédölögtem, de utána kidőltem. Hánytam, minden bajom volt.
Reméljük nálad a 12. héttől enyhül, vagy elmúlik.
Egész nap émelygek, és hányingerem van, de este 6-7 òra környéken fokozódik. Éppen most akartam ugyanezt a kérdést feltenni, mivel anyumnak is reggeli rosszullét volt, és fura hogy nekem esti/éjszakai rosszulléteim vannak. Olyannyira, hogy körülbelül 10 perce hánytam. :( pihenni nagyon nehéz, gyömbérteával próbálom a hányingert csökkenteni.
kicsivel több mint hat hetes vagyok.
Inkább éjjel-nappalinak nevezném. :-) Nem tudom, ki nevezte el reggeli rosszullétnek, ez hülyeség, én is küzdök egész nap, este, éjszaka is... Tartsunk össze lányok!!!
9+1 kismama
Nekem is hasonló volt.Babonások szerint fiúknál van igy.
Remélem hamarosan elmúlik nálad:)
Oh,szóval nem vagyok egyedül ezzel a problémával...nekem is van, hogy már este 8-9 körül jön a hányinger és öklendezés (hányni viszont még soha nem hánytam, bár néha már azt kívánom, hogy jöjjön ki aminek jönnie kell, de ne kínozzon az inger órákon keresztül.)
Egyébként nekem ilyenkor a savanyúságok, citromos víz, vajas pirítós segít, de sajnos ezek nem mindig válnak be..
Remélem a 12. hét után csökkennek majd ezek a tünetek, mert amúgyis azzal kínlódom hetek óta, hogy állandóan éhes vagyok, viszont szinte minden elémkerülő kajától undorodom...
Kitartást nekünk, végülis egy csodaszép babáért ez nem is olyan nagy ár!:)
Sziasztok!
Nekem is egész nap eltart a rosszullétem és éjszaka fokozódik.Ez a második terhességem.Az elsőnél a Kisfiamat vártam és semmi bajom nem volt,csak aluszékonyabb voltam az egész terhességem alatt :-) szóval ki érti ezt :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!