Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van más is rajtam kívül aki...

Van más is rajtam kívül aki "reggeli rosszullét" helyett "éjszakai rosszullét"-tel küzd?

Figyelt kérdés

Szinte egész nap tart az émelygés és hányinger,de a csúcs az mindig éjfél és hajnali 3 óra közt van. Ilyenkor persze nem tudok aludni, csak szenvedek, örülök ha 4-fél5 körül sikerül elaludnom, viszont így teljesen felborult a bioritmusom az utóbbi 2 hétben...

Valakinek hasonló tapasztalat?

9+5 hkm

2013. jan. 3. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez van. De van amikor napközbe rosszabb, viszont eddig még nem hánytam. Napközbe próbálom pótolni a kimaradt alvást, de csak nyűgösebb vagyok. És általában akkor is a hányingerre ébredek..

8 hetes vagyok egyébként.

2013. jan. 3. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem esti volt. Minden nap kb este 6-tól használhatatlan voltam. Addig émelyegtem, szédölögtem, de utána kidőltem. Hánytam, minden bajom volt.

Reméljük nálad a 12. héttől enyhül, vagy elmúlik.

2013. jan. 3. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Még a szerencsésebb, hogyha tudod, mikor jön a rosszullét. Nekem sajna, teljesen vegyes. Van, hogy este, van, hogy rögtön ébredés után, de előfordul, hogy nap közben, váratlanul. Vagy kisebb-nagyobb szünetekkel mind.
2013. jan. 3. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Egész nap émelygek, és hányingerem van, de este 6-7 òra környéken fokozódik. Éppen most akartam ugyanezt a kérdést feltenni, mivel anyumnak is reggeli rosszullét volt, és fura hogy nekem esti/éjszakai rosszulléteim vannak. Olyannyira, hogy körülbelül 10 perce hánytam. :( pihenni nagyon nehéz, gyömbérteával próbálom a hányingert csökkenteni.

kicsivel több mint hat hetes vagyok.

2013. jan. 3. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Inkább éjjel-nappalinak nevezném. :-) Nem tudom, ki nevezte el reggeli rosszullétnek, ez hülyeség, én is küzdök egész nap, este, éjszaka is... Tartsunk össze lányok!!!

9+1 kismama

2013. jan. 3. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló volt.Babonások szerint fiúknál van igy.

Remélem hamarosan elmúlik nálad:)

2013. jan. 3. 23:13
 7/10 A kérdező kommentje:

Oh,szóval nem vagyok egyedül ezzel a problémával...nekem is van, hogy már este 8-9 körül jön a hányinger és öklendezés (hányni viszont még soha nem hánytam, bár néha már azt kívánom, hogy jöjjön ki aminek jönnie kell, de ne kínozzon az inger órákon keresztül.)

Egyébként nekem ilyenkor a savanyúságok, citromos víz, vajas pirítós segít, de sajnos ezek nem mindig válnak be..

Remélem a 12. hét után csökkennek majd ezek a tünetek, mert amúgyis azzal kínlódom hetek óta, hogy állandóan éhes vagyok, viszont szinte minden elémkerülő kajától undorodom...

Kitartást nekünk, végülis egy csodaszép babáért ez nem is olyan nagy ár!:)

2013. jan. 3. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nekem is a citromos víz segít :)
2013. jan. 6. 15:59
 9/10 SzDina válasza:

Sziasztok!

Nekem is egész nap eltart a rosszullétem és éjszaka fokozódik.Ez a második terhességem.Az elsőnél a Kisfiamat vártam és semmi bajom nem volt,csak aluszékonyabb voltam az egész terhességem alatt :-) szóval ki érti ezt :-D

2014. nov. 19. 05:58
 10/10 Bernadette20 ***** válasza:
Nem akarok senkit elkeseríteni de ezek nem fognak elmulni , enyhiteni lehet , de megszünni nm hiszem , végülis én 16+2 hetes vagyok és az elejétôl kínóz . de kitartàst lànyok , az eredmény csodàs lesz .
2016. máj. 26. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!