Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5hkm, erős hányinger, nagy pocak?

5hkm, erős hányinger, nagy pocak?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy az első 5 hét után tökre látszik a hasamon a terhesség? A párom már két hete mondta, hogy tök nagy a hasam, és tényleg, pedig akkor még nem is tudtuk. Az első babánknál 12 hétig semmi nem látszott, pedig akkor ráadásul még nagyon vékony voltam(54 kg )szülés után 65 maradtam de most durván látszik. Hogy lehet ?És akkor a hányinger is kb a 10.héten jelentkezett először. Még nem voltam dokinál, csak 2 pozitív tesztet csináltam, meg természetesen kimaradt. Arra gondoltam hogy nem 5 hetes lennék, hanem több, csak a múlt hónapban még megjött ? Szerintetek lehetséges ?
2013. jan. 6. 20:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nagyon kemény....
2013. jan. 7. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!