5hkm, erős hányinger, nagy pocak?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy az első 5 hét után tökre látszik a hasamon a terhesség? A párom már két hete mondta, hogy tök nagy a hasam, és tényleg, pedig akkor még nem is tudtuk. Az első babánknál 12 hétig semmi nem látszott, pedig akkor ráadásul még nagyon vékony voltam(54 kg )szülés után 65 maradtam de most durván látszik. Hogy lehet ?És akkor a hányinger is kb a 10.héten jelentkezett először. Még nem voltam dokinál, csak 2 pozitív tesztet csináltam, meg természetesen kimaradt. Arra gondoltam hogy nem 5 hetes lennék, hanem több, csak a múlt hónapban még megjött ? Szerintetek lehetséges ?2013. jan. 6. 20:55
1/11 anonim válasza:
Ne aggódj nekem is az 5 héten jó nagyra nőtt, illetve igen csúcsos volt, tettem fel ide 10 hetesen képet, de nem írtam ki, hogy tíz hetes 28-30 hetesnek néztek vagy tízen és mindenki fiúra tippelt!:) :D Most vagyok 11+1 hetes, és jó nagy a pocim!:)
2/11 anonim válasza:
Többedik terhességnél simán lehet, hogy ellöbb látszik. Plusz még ilyenkor egy kis puffadás is jelentkezik.
Én most vagyok 22 hetes a harmadik babával és sokan már minden órás kismaminak néznek, akkora hasam van:)
Gratula nektek:)
3/11 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jan. 6. 21:26
4/11 anonim válasza:
7 hetes vagyok, és már a kollégáim is észrevették a pocim, illetve vannak, akik látják. Szerintem lehetséges. Erő hányingerem nekem is az 5. és 6. héten voltak, a 7.-re lassan elmúltak.
5/11 anonim válasza:
5 hetesen szerintem még a többedik terhességnél is csak puffadás látszik!
6/11 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Lehetetlen h a baba dudorodjon ki 5 hetes terhesen. A puffadást láthatod csak ilyenkor még.
7/11 anonim válasza:
Látom senki nem tudta megmagyarázni a valós okot, hogy miért ekkora már a pocakod. A 2. terhességnél sokkal hamarabb látszik a pocak mert a hasizmok sokkal gyengébbek lettek és nem tudják visszatartani a belek felpuffadt állapotát. a progeszteron hormonnak ez az egyik hatása, hogy a beleket felpuffasztja, ezt láthatod a hasadon, természetesen nem a baba ilyen nagy, hiszen még uh-n is alig látszik. biztos nem vagy 9 hetes terhes. Én is a 2. babámat várom és azon nevettünk a férjemmel, hogy ikrek lesznek mert piszkosul nagy a hasam már. de utánaolvastam a dolognak és ott azt írták, hogy a belek puffadása okozza és a gyenge hasizom. ugyhogy szülés után 3 hónappal muszáj lesz hasazni egy kicsit, hogy erősödjenek az izmok... boldog babavárást neked
8/11 A kérdező kommentje:
köszi
mondjuk én az első után is hasaztam fél évig Rubint Réka féle tornát csináltam, de a hasam még így is valamennyire tunya maradt.Popsira, combra jobban hatott.
2013. jan. 7. 12:25
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!