Hogyan történik a terhesgondozás a te esetedben, mennyit fizetsz, mennyit vársz, mennyi időt foglalkozik veled orvosod?
Szia! Én szintén Bp-en járok magánrendelésre, 6000 Ft/alk. Mindig időpontra megyek, általában reggel, eddig még nem kellett várnom 5-10 percnél többet (+ persze ha előbb érkeztünk) Kérdések, vizsgálat, UH, képecske a normális menetrend, remélem ezután sem lesz máshogy, mert ez azt jelenti nincs baj. A védőnő a vizsgálat előtt vérnyomást mér, és vizeletet is kér minden alkalommal. Fix szülési tarifa nincs, annyit adunk, amennyit gondolunk. Én is meg vagyok elégedve, kedves orvos, mindig megkapom a választ a kérdéseimre, de túlzásba sem viszi az infokat. Remélem a szülésnél is minden ok lesz.
Azt nem értem sok helyen, hogy mitől kell várni 1-1,5 órákat ha időpontra mész. Jó persze ha közbejön valami szülés v. komolyabb eset, gondolom ezért is, de egyébként?
Szerintem a 210000 összeszámolva kicsit sok, de aki megteheti és megéri neki a luxus, miért ne?
Ja, és nálunk sem adnak számlát, de ha lehet pl. egészségpénztárra kérni.
Szerencsésebbek az előttem szólók,mint én...
Mindig időpontra mentem,nem is kellett sokat várni általában max fél órán belül sorra kerültem,de 10 percnél többet egyetlen alkalommal sem voltam bent.
5000-et fizettem vizsgálatonként.
Most már HÁROM HETE nem jutok be hozzá,mert hol szabadságon van,hol itt,hol ott...Uh-ra a magánrendelőben nincs lehetőség,így a kép is ki van csukva,akárhányszor hívtam,max az asszisztensével tudtam beszélni.
Szóval én nagyon melléfogtam :( Ott is hagyom.
Úgy gondoltam,ha már egyszer fizetek is érte,majdcsak rendesen foglalkoznak velem és a babámmal,de sajnos csalódnom kellett...
24 hetes kismama
Harmadik babánkat várom, most nem fogadtam orvost, max. 45 percet várok, kb 10-15 percet vagyok bent. Doki előtt az asszisztens vérnyomást mér, súlyt mér, vizeletet néz. Pest megyei nagyvárosban lakom. Mindezt ingyen. Képet akkor kapok ha kérek. Türelmesebb mint a fogadott doki volt, sokkal jobban elmagyaráz mindent, imádom.
A második babámnál fogadott dokim volt Bp-en 5500/alkalom, kb 45-60 perc várakozás úgy, hogy időpontom volt, asszisztensnő vérnyomást mért csak, doki max 10 perc, képet nem kaptam ott sem. Szüléskor 10 percen belül végig mellettem volt(1 óra alatt megszültem a kórházba érkezés után).
Az első gyereknél nem fogadtunk se dokit, se szülésznőt, már régebben volt, időpontokra konkrétan nem emlékszem.
Most a harmadiknál csak szülésznőt fogadtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!