Hogyan viselte a férjetek a terhességetek alatt a nemi élet hiányát?
Figyelt kérdés
Főleg az utolsó hónapokra, hetekre vagyok kíváncsi...
Folyamodott-e valamilyen más módszerhez?
2013. jan. 5. 09:31
11/14 anonim válasza:
De miért nem elégíted ki őt? Van 2 kezed, van szád is...
Amikor mi el voltunk tiltva 5 hétre, meg a gyermekágya időszak alatt akkor mindig én "segítettem" rajta. Ez szerintem jobb mindkét félnek!
12/14 anonim válasza:
Én most vagyok 12 hetes és sajnos az elejétől nem nagyon kívánom a szexet. Egyszerűen nem. Azért nem kell önkielégítéshez nyúlnia, van ott orális szex is vagy akár kézzel kielégítheted, egy kis sikosítóval, masszírozni, szerintem minden férfi szereti. Azért mert én nem kívánom azért teljesen megértem, hogy neki vannak szükségletei. Azért remélem idővel én is visszatérek a régi kerékvágásba :)
13/14 anonim válasza:
Én most járok a 38.hétbe.
Nem voltunk eltiltva a szextől,de valahogy itt a vége
felé,már nem kívánom annyira.Így már kb. 1 hónapja nem is szeretkeztünk.Már most elég rosszul tűri szegény.Hiányzik neki az összebújásos szeretkezés.Kielégítem én kézzel-szájjal,de hát az mégse olyan.De van hogy ő is maszturbál. Nem gondolom,hogy ez baj lenne.Inkább ezt tegye,mint hogy megcsaljon mással.Nem?
14/14 anonim válasza:
Teljesen jól viselte, nálunk én nagyon nem kívántam a terhesség alatt, nem is csináltuk csak vagy három-négyszer összesen. Megértette hogy nekem furcsa, fogalmam sincs hogy megoldotta-e magának, erről nem számolt be, de nekem nem hagyta hogy másképp könnyítsek rajta, pedig nem lett volna ellene kifogásom. De azt mondta hogy őt úgy nem érdekli ha én nem élvezek el, inkább megvárja amíg majd lehet / kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!