Szerintem túl korai volt nektek a baba. 1 év után szülsz neki? Én 4 év után szültem a páromnak, de még mindig azon gondolkozom, h várnom kellett volna vele.
2013. jan. 4. 19:49
2/11 anonim válasza:
Én 29 hetes vagyok és a párommal másfél éve vagyok együtt én nem érzem hogy korai lett volna...
Szerintem ne hagyd el lehet hogy megijedt picit de inkàbb egy komoly elbeszélgetés
2013. jan. 4. 19:52
3/11 anonim válasza:
"Főleg a nagy szerelem" miatt nem szabad szülni. Gyereket szülni nem azért kell, mert épp hulla szerelmesek vagyunk. Előbb meg kell ismerni a másikat, stb...stb... Kicsit felelőtlennek tűnik nekem ez a dolog. :( Bocsi.
2013. jan. 4. 19:52
4/11 A kérdező kommentje:
Már évekkel ezelőtt is barátok voltunk. Tehát nem akkor ismertem meg...
2013. jan. 4. 19:53
5/11 anonim válasza:
Második vagyok...
Tök jó hogy a kérdező nem azt kérdezte hogy felelőtlen vagyok-e hogy így babát vállaltam...
Szerintem van hogy 10 év után vállalnak babát és az lesz rossz döntést előre nem lehet tudni...
2013. jan. 4. 20:04
6/11 anonim válasza:
Abban nem tudunk tanácsot adni, hogy mit csináljon, hisz neki kellene ismernie a párját. De ha már tőlünk kérdezi, akkor valószínű annyira nem ismeri...
2013. jan. 4. 20:09
7/11 anonim válasza:
Harmadik vagyok
Én is másfél éve vagyok a párommal, 3 hónapos kismama vagyok, a páromat amúgy 6 éve ismerem. Nem azt tartom felelőtlennek, hogy már most bevállalták a babát, hanem, hogy előbb tényleg meg kellett volna kicsit ismerni jobban az embert, akinek szülök. Oké, hogy 10 év múlva is történhet bármi, de ez az az időszak, amikor a "nagy szerelemben" nem kellene, hogy legyen probléma. Ha mégis van, akkor ott valaki valamit benézett. Nekem ez fura csak, hogy most még örülni kellene, hisz együtt vállalták...főleg a nagy szerelem miatt. Akkor?
2013. jan. 4. 20:13
8/11 anonim válasza:
Nekem is neha rosszul esik hogy nem hivogat a parom napkozben..De dolgozik es a kis szuneteiben eszik es beszelget.Es ugy is hazajon es akkor beszelgetunk.Szoval szerintem ez egyaltalan nem baj,ha nem irkal neked folyton vagy hivogat..Nem kell emiatt aggodnod szerintem.Ha utana ugy is egyutt toltitek az estet/delutant es beszelgettek,szeretitek egymast akkor nincs gond!Ja es engem sem simogat meg minden percben hanem ha hazajon,leul jatszani vagy neki all fozni.Es en meg vele csinalok programokat.Ha tobb kontaktust szeretnel akkor ulj le vele es beszeld meg vele.:)
2013. jan. 4. 20:15
9/11 anonim válasza:
ne legyél már hülye! Maradj vele, ez csak egy kis hullámvölgy, ami pont a gyerekvállalás közepén ért Titeket. Több minőségi idő együtt, beszéljétek meg ill. esetleg szokj hozzá, hogy a korábbi tinis lángolás parázzsá szelidül, de attól még lehet, hogy máshogy is ki tudja mutatni a szerelmét pl segít a terhességedben, felelősséget vállal dolgokért amit korábban leszart, megvéd majd a hülye rokonoktól, kiáll értetek, stb stb. azért onnantól, hogy gyerek is van, nem csupa móka a férjek élete esem, eltartani a családot, egzisztenciát teremteni, kispapa szerep és egyebek, neki sem egyszerű és lehet hogy ez most nek is nagy falat, még ha nem is modnja, de a lényeg az, hogy számolj vele, hogy egy kicsit átalakul majd a kapcsolatotok és nem feltétlenül az lesz a priori, hogy Téged szeretgessen.
2013. jan. 4. 20:16
10/11 anonim válasza:
Mi 7éve vagyunk együtt és most jött össze a pici de nálunk is ez a helyzet. Én nem hagyom ott mert nagyobb a szerelem. Ez csak egy kis időszak lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!