Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam vagy vele maradjak? Többi lent.
Jajj mintha magamat hallanám.
A pénz nagy úr,sajna nálunk is az a vita forrása legtöbbször.
Már nem is tudom kivel élek,hová tünt az akit megszerettem.
Ötletem nincs ne haragudj,de tudom mit érzel. :(
Megértelek hidd el,én sem hittem,hogy az anyagiak igy tönkretesznek mindent.
Nagyon nehéz a döntés,én sem tudom hogyan tovább.:(
Ha szereted, akkor tegyed boldoggá! Érezze,hogy szereted, nem elég mondani éreztetni kell, ha ő ezt érzi, akkor biztos,hogy nagy változások fognak bekövetkezni. Kb. 2-3 hét elteltével már tudni fogod,hogy jobb lett a kapcsolatotok vagy sem. Sokféleképpen boldoggá tudod tenni partneredet...
Írtad,hogy te az ágy egyik végében és ő a másik végében fekszik... nem tudom,hogy mennyire szoktál kezdeményezni az ágyban,de ha nem nagyon akkor lehet,hogy elvárja,hogy már te is csinálj valamit(ha eddig csak ő kezdeményezett,akkor csak imponálni szeretett volna és ezt megunta)... viszont ha szoktál, akkor legyél határozottabb, mert ha már az ágyban se ér hozzád ott nem kicsi a baj,de viszont azt ne feledd,hogy az érzések csak úgy nem múlnak el. 20/F
Naná hogy nagy úr. Szerinted szerelemből meg lehet élni? Látod ez a baj, hogy álomvilágban élsz. Olyanná öltözteted a pasid, amilyenné akarod, majd a fejéhez vágsz dolgokat. Együtt laktok, mások a szabályok. Ehhez jobb ha hozzá szoksz. Istenem, miért kell nyilvánvaló tényt megmagyarázi? Ennyire vacakok voltak a szüleid?
Magadnak köszönheted ezt az állapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!