Vajon így tiltakozik a babám?
Rántott husinak klopfoltam a husit, és bekeményedett a hasam. A párom érezte is a pocaklakót utána, biztosan felébresztettem. Létezik, hogy ő feszíttette meg magát, és azért keményedett a pocim, vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz?
18 hetes vagyok
A babák állítólag megilyednen a hirtelen vagy nagy zajtól és nem szeretik.
Én magamon ezt nem tapasztaltam, bármilyen turmixot, fúrógépet rezzenés nélkül viselt a lányom...
Sajnos a baba mozgásának, fekvésének semmi köze a haskeményedéshez! Valószínű az erőkifejtés vagy már az aznapi meló sok volt. Ezzel vigyázni kell. Orvostól tudom. Én is 18 hetesen kezdtem el keményedni. Nem vettem komolyan, hogy lassítani kéne és pihenni, meglett az eredménye. Kórházba kerültem. Azóta jól vagyunk, csak sokat kell pihennem, és sok magnéziumot szednem. Ajánlom a Magnézium Citricit(500mg/db) a MgB6 helyett, ha továbbra is fogsz keményedni. Próbálj többet pihenni. Boldog babavárást!
26 hetes km
Ha az egész hasad bekeményedett az keményedés, ha egy ponton akkor a baba tolta ki magát. Sokat fog még nyújtózni! Ha a hasad keményedett be, akkor ilyenkor egy kicsit feküdj le, vegyél be magnéziumot.
Boldog babavárást!
34 hetes anyahajó:)
Picike ő még ahhoz, hogy az egész hasadnak nyomja magát.
Megerőltetted magad a klopfolással, mivel az izommunka, hiába a kezeddel végzed, erőt fejtesz ki, amihez társul a hasizmok összerándulása is. Nem terhesen nem figyel rá az ember annyira, ezért szokatlan ilyenkor babásan. Még sok dolgot fogsz érezni, amikre eddig nem figyeltél különösképpen.
Az én babám úgy alszik porszívózás közben, nem zavarják a hangok, neki az a lényeg, hogy mozgásban legyek, mert ha lefekszem vagy leülök, rögtön "érezteti" magát.
35hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!