Ti képesek lennétek elvetetni egy babát?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok,de úgy néz ki nem tarthatom meg.A férjem nem akar második gyereket.Azt mondja elég lesz egyet is felnevelni.De a szíve neki is fáj a babáért!Mit tennétek?Védekeztünk,de valahogy mégis megtörtént!2013. jan. 4. 15:13
21/29 anonim válasza:
Kérdező, ez tipikusan az a kérdés, amit a pároddal közösen kell átbeszélni, eldönteni, mert mindkettőtök életét alapvetően érinti... a további életeteket úgysem az itteni szavazás állása fogja eldönteni, hanem az, hogy az újabb terhesség és szülés megerősíti, avagy szétszedi a férjeddel való kapcsolatodat, a házasságotokat. Na most ezt meg csak ti tudhatjátok, itt senki sem ismeri jobban a férjedet, mint te magad...
22/29 A kérdező kommentje:
Most úgy néz ki,hogy marad a baba,mert a férjemnek sincs szíve elvetetni!És szerinte is jó ha van kis tesó!Mindenkinek köszi a választ!!
2013. jan. 5. 22:11
23/29 anonim válasza:
Örülök, hogy így döntöttetek. Boldog felhőtlen panaszmentes babavárást kívánok.
24/29 anonim válasza:
Én is nagyon örülök, és boldog babavárást kívánok!
6. babás kismama
27/29 anonim válasza:
Én nem vetetném el. Csak azért, mert nem akar gyereket a férjed? Ha az elsőt akarta, akkor miért nem kell neki ez a másik? Talán ez a baba rosszabb, mint a testvére? Még ha a vizsgálatok alapján gyógyíthatatlan beteg, downos vagy hasonló lenne, akkor meggondolnám, de egy egészséges magzatot elvetetni, csak mert "elég egy gyerek", szerintem nem kéne. Lehet, hogy megbánnátok később.
28/29 anonim válasza:
Végre egy normális anya, aki a szívére hallgat!
29/29 anonim válasza:
Nem vetetném el, ebben a helyzetben pláne nem.
32 éves vagyok, gyermekeim száma 2, abortuszaim száma 0.
Nincs gond a megtermékenyülésemmel, mindkét kölök könnyen megfogant. :) Nagyfiamnál kicsit még hamarabb is, mint terveztük, kiszakadt a gumi. :) De tudatosan nem mentünk esemény utániért, mert akkor mát csak az anyagiak miatt toltuk a babaprojektet, és úgy voltunk vele, ha ennyibôl megfogan, hát jöjjön. Jött is! :)
Anyagiak megoldódtak, és már tesó is van. Mivel többet nem tervezünk, így ma már elmennénk esemény utániért. De ha valahogy mégis becsúszna, nem öletném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!