Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti képesek lennétek elvetetni...

Ti képesek lennétek elvetetni egy babát?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok,de úgy néz ki nem tarthatom meg.A férjem nem akar második gyereket.Azt mondja elég lesz egyet is felnevelni.De a szíve neki is fáj a babáért!Mit tennétek?Védekeztünk,de valahogy mégis megtörtént!

2013. jan. 4. 15:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez tipikusan az a kérdés, amit a pároddal közösen kell átbeszélni, eldönteni, mert mindkettőtök életét alapvetően érinti... a további életeteket úgysem az itteni szavazás állása fogja eldönteni, hanem az, hogy az újabb terhesség és szülés megerősíti, avagy szétszedi a férjeddel való kapcsolatodat, a házasságotokat. Na most ezt meg csak ti tudhatjátok, itt senki sem ismeri jobban a férjedet, mint te magad...
2013. jan. 5. 20:21
 22/29 A kérdező kommentje:
Most úgy néz ki,hogy marad a baba,mert a férjemnek sincs szíve elvetetni!És szerinte is jó ha van kis tesó!Mindenkinek köszi a választ!!
2013. jan. 5. 22:11
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy így döntöttetek. Boldog felhőtlen panaszmentes babavárást kívánok.
2013. jan. 6. 07:42
 24/29 anonim ***** válasza:

Én is nagyon örülök, és boldog babavárást kívánok!

6. babás kismama

2013. jan. 6. 14:01
 25/29 anonim ***** válasza:
Örülök Nektek!
2013. jan. 6. 17:21
 26/29 anonim ***** válasza:
Éljen! Nagyon örülök!!!!
2013. jan. 6. 20:55
 27/29 anonim ***** válasza:
59%
Én nem vetetném el. Csak azért, mert nem akar gyereket a férjed? Ha az elsőt akarta, akkor miért nem kell neki ez a másik? Talán ez a baba rosszabb, mint a testvére? Még ha a vizsgálatok alapján gyógyíthatatlan beteg, downos vagy hasonló lenne, akkor meggondolnám, de egy egészséges magzatot elvetetni, csak mert "elég egy gyerek", szerintem nem kéne. Lehet, hogy megbánnátok később.
2013. jan. 12. 14:57
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
Végre egy normális anya, aki a szívére hallgat!
2013. jan. 14. 10:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem vetetném el, ebben a helyzetben pláne nem.

32 éves vagyok, gyermekeim száma 2, abortuszaim száma 0.

Nincs gond a megtermékenyülésemmel, mindkét kölök könnyen megfogant. :) Nagyfiamnál kicsit még hamarabb is, mint terveztük, kiszakadt a gumi. :) De tudatosan nem mentünk esemény utániért, mert akkor mát csak az anyagiak miatt toltuk a babaprojektet, és úgy voltunk vele, ha ennyibôl megfogan, hát jöjjön. Jött is! :)

Anyagiak megoldódtak, és már tesó is van. Mivel többet nem tervezünk, így ma már elmennénk esemény utániért. De ha valahogy mégis becsúszna, nem öletném meg.

2013. júl. 30. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!