Hanyadik hétre pakoltátok össze kórházi csomagot?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 08:36
2/11 anonim válasza:
Elsö gyerekemnél 30-ik héti vizsgálaton már nyiltam így a szekrénybe a legfontosabb dolgokat össze raktam. majd 38-ik hét körül tettem mindent táksába.
másoidknál csak pár dolgot a 38-ik héten pakoltam össze, de pl a gyereknek semmit. Pontosan szültem és férjem elfelejetett a gyereknek spkát hozni.
3/11 anonim válasza:
A 35. héten hirtelen kerültem kórházba - akkor még csak félig volt összepakolva.
4/11 Mara Acoma válasza:
Nekem anno az egész terhesség alatt volt egy bőrönd összepakolva, sosem tudhatod mikor kerülsz hirtelen a kórházba. Az én párom még a saját ruháját se találja meg, nem hogy utánam hozzon egy pakkot :)
5/11 anonim válasza:
Azt hiszem a 33 vagy 34. hét körül már minden össze volt pakolva!
6/11 anonim válasza:
január végén tervezem összepakolni, akkor leszek 36 hetes terhes.
valamelyik nap azt álmodtam, hogy kell menni szülni, a csomagom meg még sehol... fájásokkal pakoltam össze. nagyon életszerű volt, mindent bepakoltam :) még jó hogy csak álmodtam :)
8/11 anonim válasza:
Általában azt mondják hogy 32-34 hétre jó ha az ember összepakol.
9/11 anonim válasza:
32.héten, de folyamatosan, ha veszek valamit, vagy itthon találok, dobom be a tatyóba. Hol egy bugyit, hol egy csomag zsepit, ami éppen eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!