Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Stressztől lehet baja a...

Stressztől lehet baja a babámnak? 13hetes

Figyelt kérdés
Lelkileg és testileg is ki vagyok... Egy csoda ami bennem van, mégsem így képzeltem.. Rosszul vagyok, dolgozni nem tudok, a párom nem ért meg, szinte minden nap összeveszünk. Szerinte kényelmes nekem itthon, hogy semmit nem csinálok, csak eszek és hízok.. Ami sztem nem igaz, sokszor eszek keveset a rosszul létek miatt és kb 2 kilót híztam..Úgy érzem egyedül kell végigcsinálnom ezt az egészet...Megbeszélni nem lehet vele a dolgokat, külön is alszik sokszor én meg csak sírok...
2013. jan. 3. 23:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Figyelj! Ne idegeskedj! Tudom könnyű mondani...Igen lehet a babádnak baja és neked is a stressztől.Ültesd le a párodat és mondd el neki mit érzel.És hogy milyen nehéz neked ez az időszak.De ha ezt sem érti meg,akkor az nem a Te hibád....
2013. jan. 4. 00:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélgetni... Egyszerűen csak lesek, hogy milyen a hozzáállása... mintha csak az én babám lenne
2013. jan. 4. 00:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy normális pasi körbeugrálja a várandós párját, főleg, ha rosszullétek gyötrik. A hozzáállásához nem tudok mit hozzáfűzni, egy hirtelen hormonlökettől vezérelve én már agyoncsaptam volna.

Igen, lehet baja a babádnak. Én is, öcsém is úgy születtünk, hogy anyunk mindkét terhessége stresszes volt. Allergia, asztma, szorongás, depresszív alkat. Nálunk ezt okozta.

Ja, nekem szívritmuszavarom is van. Valószínűleg már gyermekkoromtól, a tüneteim már akkor megvoltak, de azok alapján csak 25 éves koromban derült ki. Kezelhető, csak ne idegesítsenek fel, olyankor kellemetlen, illetve kevés fizikai terhelést bírok.

2013. jan. 4. 00:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de most brutálisat mondok! Ha van lehetőséged költözz el a párodtól.1 azért hogy pihenj,2 hogy megtud szeret-e.Ha 1 hét után sem keres akkor hagyd ott.Ha meg keres akkor valószínűleg észhez tért. :-)
2013. jan. 4. 00:35
 5/10 Niktoon ***** válasza:

Szia! Én a második terhességem alatt rengeteget veszekedtem a férjemmel, szinte kéthetente kiabáltunk egymással. Most egy éves a baba, és minden hangosabb neszre összerezzen, és látszik rajta, hogy félős is. A baba megérzi a mama pocakjában a feszültséget, és egyébként kora szülést is okoz a sok stressz. Azóta szerencsére elváltam a férjemtől, és a gyerekek is sokkal nyugodtabbak.

Ha a párodnak fontosak vagytok akkor értesd meg vele hogy ezzel árt mindkettőtöknek, de főleg a leendő gyermekének.

2013. jan. 4. 08:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Ma még anyósomtól is megkaptam, hogy én gyenge vagyok és elhagyom magam (mert náluk a családba senki nem volt ennyire rosszul, így nem is létezik ilyen persze..), és ne akarjam megváltoztatni a fiát... Én itt egyedül vagyok, az én családom messze él.. :(
2013. jan. 4. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Anyósodat sz@rd le magasról, akadjon le a pici fiáról, mert neki már saját családja van! Ha meg csak rossz véleménye van, tartsa meg magának, ha akarja valaha látogatni az unokáját!
2013. jan. 4. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, ne sértődj meg, nem bántásból írom, de szedd össze magad és állj a sarkadra. Ha magadat sem tudod megvédeni, hogy fogod tudni megvédeni a gyereked???
2013. jan. 4. 20:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nincs arról szó, hogy nem védem meg magam, mert azzal nincs gond, és az is egy dolog, hogy leszarom... de azért teljesen a lelke mélyén csak nem szarja le és bántja az embert, főleg így, hogy olyan helyzetbe kerültem, hogy nem érzem azt, hogy lenne itt valaki aki mellettem áll és ha emiatt gyenge vagyok, hát az vagyok, de szükségem van egy kis megértésre.. Így a felturbózott hormonokkal meg pláne... NA így lehet, hogy semmi értelme a kérdésemnek, az egész sztori meg hosszú lenne.. de mindegy, elhatároztam, hogy a lehető legkevesebbet törődök bárkivel is és csak az fog érdekelni aki a hasamba van!
2013. jan. 4. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Én értem, amit írsz, csak hagyod, hogy belül rágjon. Ez rosszabb, mint, ha elküldenéd Hádész ölére.

Valóban csak a csöpi számít, aki a pocakodban növekszik. Csakis azt nézd, neki mi a jó. Neki pedig egyelőre, és még jó hosszú ideig, csakis az lesz jó, ami Neked. Ennyi.

2013. jan. 4. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!