Stressztől lehet baja a babámnak? 13hetes
Egy normális pasi körbeugrálja a várandós párját, főleg, ha rosszullétek gyötrik. A hozzáállásához nem tudok mit hozzáfűzni, egy hirtelen hormonlökettől vezérelve én már agyoncsaptam volna.
Igen, lehet baja a babádnak. Én is, öcsém is úgy születtünk, hogy anyunk mindkét terhessége stresszes volt. Allergia, asztma, szorongás, depresszív alkat. Nálunk ezt okozta.
Ja, nekem szívritmuszavarom is van. Valószínűleg már gyermekkoromtól, a tüneteim már akkor megvoltak, de azok alapján csak 25 éves koromban derült ki. Kezelhető, csak ne idegesítsenek fel, olyankor kellemetlen, illetve kevés fizikai terhelést bírok.
Szia! Én a második terhességem alatt rengeteget veszekedtem a férjemmel, szinte kéthetente kiabáltunk egymással. Most egy éves a baba, és minden hangosabb neszre összerezzen, és látszik rajta, hogy félős is. A baba megérzi a mama pocakjában a feszültséget, és egyébként kora szülést is okoz a sok stressz. Azóta szerencsére elváltam a férjemtől, és a gyerekek is sokkal nyugodtabbak.
Ha a párodnak fontosak vagytok akkor értesd meg vele hogy ezzel árt mindkettőtöknek, de főleg a leendő gyermekének.
Én értem, amit írsz, csak hagyod, hogy belül rágjon. Ez rosszabb, mint, ha elküldenéd Hádész ölére.
Valóban csak a csöpi számít, aki a pocakodban növekszik. Csakis azt nézd, neki mi a jó. Neki pedig egyelőre, és még jó hosszú ideig, csakis az lesz jó, ami Neked. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!